Fotbal international

Celta Vigo – Real Madrid 2-4. Meci spectaculos pe „Balaidos”

11.11.2018 | 23:41
Celta Vigo  Real Madrid 24 Meci spectaculos pe Balaidos

Meciul Celta Vigo – Real Madrid se joacă duminică, 11 noiembrie, de la ora 21:45 pe stadionul Balaidos din orașul galician, în cadrul etapei a 12-a din La Liga. Este prima deplasare în campionat pentru noul tehnician al galacticilor, fostul lor jucător, argentinianul Santiago Solari. Jocul va putea fi văzut la televizor pe canalul Digi Sport sau pe postul Telekom Sport. La fel de bine puteți accesa FANATIK.RO pentru a-l putea urmări în format Live video.

Rezumatul video al partidei:

Min. 90+4/ GOOOOOL Celta Vigo! Brais Mendez a stabilit scorul final, la ultima fază a meciului.

Min. 90+1/ GOOOOOL Real Madrid! Dani Ceballos a înscris al patrulea gol al madrilenilor.

Min. 81 / GOOOOOOOL Real Madrid! Sergio Ramos a marcat din penalty!

Min. 61 / GOOOOOOOL Celta Vigo! Mallo a redus din diferenţă cu un şut din interiorul careului.

Min. 56 / GOOOOOOOL Real Madrid! Cabral şi-a înscris în proprie poartă după ce mingea şutată de Karim Benzema a fost respinsă de portar, iar din bară l-a lovit pe fundaşul lui Celta Vigo.

Min. 23 / GOOOOOOOOL Real Madrid! Karim Benzema a deschis scorul!

UPDATE, ora 21:45 / A început meciul Celta Vigo – Real Madrid 0-0.


UPDATE, ora 21:00 / Au fost anunţate formaţiile de start pentru Celta Vigo – Real Madrid.


După 11 etape Real Madrid are 17 puncte și se află pe locul 6, la șapte lungimi de liderul și marele rival FC Barcelona, care a zdrobit de curând pe Nou Camp formația la care atunci se afla pe bancă Julen Lopetegui, cu umilitorul scor de 5-1. Celta Vigo se află pe locul 11, cu 14 puncte, deci numai trei poziții în urma galacticilor, iar acasă a dezamăgit mult, pentru că a pierdut deja o groază de puncte.

Celta Vigo – Real Madrid ONLINE la TV Digi Sport și Telekom

Partida Celta Vigo – Real Madrid se dispută duminică, 11 noiembrie, de la ora 21:45, pe terenul grupării galiciene, în cadrul etapei a 12-a din La Liga. Cei care vor să vadă live transmisiunea pe micile ecrane poate comuta ori pe Digi Sport, ori pe Telekom Sport. Aveți însă și posibilitatea de a intra pe FANATIK.RO și a urmări acolo meciul în format LIVE VIDEO.

Celta Vigo - Real Madrid live La Liga. Santiago Solari în fața primului examen extern în campionat. Echipa lui nu a primit gol de când a venit, de trei meciuri
Celta Vigo – Real Madrid live La Liga. Santiago Solari în fața primului examen extern în campionat

Lucrurile par încep a se așeza și la Real Madrid, după ce Julen Lopetegui a fost demis în urma umilinței de la Barcelona. A fost numit, după modelul Zinedine Zidane, un antrenor de la echipa de tineret. Argentinianul Santiago Solari, și el fost jucător pe Santiago Bernabeu, la fel ca și francezul Zinedine Zidane, a primit votul de încredere. Și a reușit trei succese consecutive: 4-0 la Mellila, în Cupă, 2-0 acasă cu Valladolid, în campionat și 5-0 la Plzen, în Champions League. La acest meci el va opta pe o linie ofensivă de trei, cu Isco-Benzema-Bale, Real țintind victoria, pentru a nu pierde contactul cu FC Barcelona.