Antrenorul lui Celtic, în extaz după ce a aflat că va juca iar cu CFR Cluj! “Tragere la sorți minunată!”

Marian Popovici   
în Europa League
30/08/2019, 16:18
Antrenorul lui Celtic, în extaz după ce a aflat că va juca iar cu CFR Cluj! “Tragere la sorți minunată!”

CFR Cluj a căzut în grupa E din Europa League unde va juca împotriva lui Lazio, Celtic și Rennes. Ardelenii au avut din nou parte de o tragere grea și imediat după tragere și-au manifestat regretul de a fi căzut din nou cu Celtic, adversar pe care l-au eliminat în turul trei preliminar din Champions League. Însă, scoțienii abia așteaptă un nou duel cu CFR Cluj.

Celtic abia așteaptă revanșa cu CFR Cluj: “Ne doream așa ceva”

Antrenorul lui Celtic Glasgow s-a declarat foarte optimist privind șansele de calificare și Neil Lennon e bucuros că va avea ocazia de a-și lua revanșa în fața lui CFR Cluj: “Este o tragere la sorți minunată. Vom avea parte de meciuri tari și de o revanșă în fața CFR-ului. Mă bucur și pentru că am căzut cu Lazio. O călătorie la Roma e ceva fantastic, cu toții ne doream așa ceva. cred că va ajuta mult grupul”, a spus Neil Lennon.

CFR Cluj a eliminat Celtic în turul trei preliminar din UEFA Champions League cu 5-4 la general. Ardelenii au reușit să câștige la Glasgow cu 4-3 într-una dintre cele mai frumoase victorii din acest sezon în preliminariile Ligii.

Celtic este într-o formă foarte bună înainte de grupele Europa League. Scoțienii au trecut de AIK Stockholm în play-off-ul Europa League cu 6-1 la general (4-1, 2-0):  “Am jucat excelent. Sunt mândru de cum a arătat echipa, în special pe fază ofensivă. Cei patru din față au fost magnifici”, a spus tehnicianul lui Celtic.

Celtic abia așteaptă revanșa cu CFR Cluj:
Celtic abia așteaptă revanșa cu CFR Cluj: “Tragere la sorți minunată! Meciuri tari și o revanșă” FOTO: Neil Lennon in meciul de fotbal dintre CFR Cluj si Celtic din prima mansa din turul III al preliminariilor Ligii Campionilor, desfasurat pe stadionul Dr. Constantin Radulescu din Cluj-Napoca

Marius Bilașco, unul dintre oficialii lui CFR Cluj, nu este atât de încântat de “revederea” cu Celtic: “Sincer, nu ne doream să cădem cu Celtic. Așa a fost să fie, suntem în grupă cu ei, ne cunoaștem. Ne știm plusurile și minusurile. Dar nu voiam să jucăm cu ei. Eu zic că Omrani va juca la CFR Cluj”

Grupele din Europa League încep pe 19 septembrie, iar ultima etapă va avea loc pe 12 decembrie. Toate meciurile se vor disputa în zilele de joi, de la ora 20:00 și 22:00, ora României.

 

Închide ×