Gest surprinzător făcut de Neymar după meciul Celtic - PSG 0-5!

neymar, gest, celtic-psg

Neymar a făcut un gest surprinzător la finalul meciului Celtic - PSG 0-5, din prima etapă a fazei grupelor Ligii Campionilor. Atacantul brazilian, care a fost fluierat în timpul partidei de fanii scoţieni prezenţi pe Celtic Park, a decis să-şi doneze tricoul în care a jucat în debutul Ligii Campionilor pentru Fundaţia Dalglish, informează lequipe.fr.

Fundaţia Marina Dalglish a fost creată în 2005 şi are ca scop ajutorarea femeilor care suferă de cancer de sân, printre acestea aflându-se şi soţia fostului atacant de la Celtic Glasgow şi FC Liverpool, Kenny Dalglish. Fostul internaţional scoţian în vârstă de 66 de ani a fost cel care a primit tricoul purtat de Neymar. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA D pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Ligii Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Neymar a dat un gol şi o pasă decisivă în Celtic - PSG 0-5

Potrivit unor apropiaţi ai internaţionalului brazilian, decizia de a dona tricoul de joc Fundaţiei Marina Dalglish a fost luată înaintea meciului. Tricoul va fi scos la licitaţie la un eveniment de caritate care va avea loc peste câteva săptămâni. Suma strânsă la licitaţie va intra în conturile fundaţiei.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA H pentru a vedea toate rezultatele meciurilor de azi din Liga Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

Neymar, în vârstă de 25 de ani, a marcat un gol şi a dat o pasă decisivă la reuşita lui Kylian Mbappe Lottin în partida pe care Paris Saint-Germin a câştigat-o, aseară, în deplasare, cu scorul de 5-0, în faţa formaţiei scoţiene Celtic Glasgow, în prima etapă a grupei B a Ligii Campionilor.

viewscnt
OraPostulSportEveniment
21:45
Uefa Champions League Juventus - Fc Barcelona
1 EUR4.6551 lei+0,0082
1 USD3.9650 lei+0,0236
1 XAU163.2575 lei-0,4004