Fotbal international

“Poştaşul” din Ligă! Un fan Celtic a sărit să-l lovească pe Mbappe

Mbappe, lovit de un fan in Champions League! Un suporter scoţian a intrat pe teren în timpul meciului din Champions League, Celtic - PSG 0-5 - vezi video, şi a încercat să îi arunce în faţă...
13.09.2017 | 10:24
Postasul din Liga Un fan Celtic a sarit sal loveasca pe Mbappe
ADVERTISEMENT

Mbappe, lovit de un fan in Champions League! Un suporter scoţian a intrat pe teren în timpul meciului din Champions League, Celtic – PSG 0-5 – vezi video, şi a încercat să îi arunce în faţă un fular pe francezul Kylian Mbappe. Fanul nu l-a nimerit pe fotbalist şi a fost scos de forţele de ordine de pe teren în fluierăturile zecilor de mii de fani care au fost prezenţi la meci.

După golul de 3-0 marcat de Edinson Cavani din penalty, unul dintre supoterii prezenţi pe Celtic Park a trecut de forţele de ordine şi a pătruns pe gazon. A încercat să îl lovească pe Mbappe cu un fular, dar nu l-a nimerit. “Reacţia suporterilor spune totul. E dezamăgitor pentru orice stadion, orice club, ca un supoter să intre pe teren în felul acesta”, a spus Brendan Rodgers, antrenorul scoţienilor. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA D pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Ligii Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

ADVERTISEMENT

Mbappe a păţit-o în Celtic – PSG 0-5 precum Niculescu în Craiova – Dinamo din 2004

Episodul de pe Celtic Park seamănă perfect cu cel petrecut la Craiova în 2004 când suporterul craiovean “Poştaşul” a intrat pe teren la meciul Craiova – Dinamo, scor 0-1, şi l-a lovit pe Claudiu Niculescu cu un fular în faţă. Atunci, fanul i-a strigat atacantului lui Dinamo: “Eşti un trădător împuţit”. Niculescu a plecat de la Universitatea Craiova la Dinamo, lucru care nu a fost pe placul fanilor olteni.

PSG a câştigat fără emoţii meciul de pe Celtic Park, scor 5-0. Golurile au fost marcate de Neymar, Mbappe, Cavani (2) şi Lustig, cu un autogol. În etapa următoare din Champions League va avea loc meciul şoc al grupei. Pe Parc des Princes, PSG va primi vizita lui Bayern Munchen. Bavarezii s-au impus în primul meci din faza grupelor, scor 3-0 cu Anderlecht.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO: