Life

Cengiz Şıklaroğlu, replică dură la adresa lui Alex Bodi. Ce a declarat despre Bianca Drăgușanu

23.11.2020 | 20:12
Cengiz Siklaroglu replica dura la adresa lui Alex Bodi Ce a declarat despre Bianca Dragusanu
Cengiz Şıklaroğlu, replică dură la adresa lui Alex Bodi. Ce a declarat despre Bianca Drăgușanu. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Cengiz Şıklaroğlu și Alex Bodi sunt milionarii care în ultimele luni au încercat să intre pe sub pielea Biancăi Drăgușamu, fostul iubit al Ioanei Filimon și al Otiliei Bilionera având o replică dură la adresa omului de afaceri din Mediaș. 

Fostul iubit al blondinei a încercat o perioadă lungă de timp să ia legătura cu afaceristul din Turcia, în cele din urmă ajungând chiar în casa acestuia prin intermediul unor prieteni. Musculosul a dorit să afle care a fost natura relației dintre fosta asistentă TV și Cerkes Cengiz.

ADVERTISEMENT

Cei doi afaceriști s-au întâlnit cu o lună înainte de episodul traumatizat în care Bianca Drăgușanu a fost văzută cu vânătăi și abia ținându-se pe picioare după ce a fost bătută timp de cinci ore. Aceștia au luat cina împreună, chiar sub privirile fostei prezentatoare de la Kanal D.

Cengiz Şıklaroğlu, schimb de replici cu Alex Bodi, fostul iubit al Biancăi Drăgușanu

Profitând de moment, Alex Bodi l-a întrebat fără perdea pe Cerkes Cengiz ce s-a întâmplat în realitate între el și Bianca Drăgușanu în weekend-ul în care blondina a plecat fără veste în Turcia. La momentul respectiv afaceristul și fosta asistentă TV erau despărțiți, Alex Bodi fiind la Monaco cu Daria Radionova.

ADVERTISEMENT

Replica omul de afaceri din Turcia nu a întârziat să apară. Acesta l-a lăsat fără cuvinte pe Alex Bodi, precizând că nu vorbește despre femeile din viața lui, însă pentru liniștea sufletească a musculosului a mărturisit că nu „a atins-o” pe blondină.

„Eu nu vorbesc despre femei ca tine, eu sunt gangster, nu sunt gigolo, un playboy, ca tine. Dar, pentru informația ta, nu m-am atins de ea”, a fost replica lui Cerkes Cengiz, informează cancan.ro.

ADVERTISEMENT

La scurt timp după întâlnirea din Turcia a apărut o imagine în care bărbații sunt la aceeași masă, milionarul turc lansând cu această ocazie un avertisment dur la adresa persoanei care a distribuit fotografia. La momentul respectiv afaceristul a acoperit fața lui Alex Bodi cu un ananas.

„Cine a dat această fotografie presei? Ai încălcat înțelegerea, primești rezultatul. Cred că presa românească funcționează ca CIA / KGB / MOSSAD)”, a scris fostul iubit al Ioanei Filimon într-o postare de pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

După toate confirmările afaceristului turc, Alex Bodi și Bianca Drăgușanu și-au reluat povestea de dragoste, ca ulterior să ajungă în atenția publică cu un nou scandal. În ziua aniversării a doi ani de relație îndrăgostiții și-au spus adio definitiv, afaceristul fugind din nou la Daria Radionova.

Din păcate, cuplul nu a avut parte de prea multe clipe frumoase împreună, omul de afaceri din Mediaș fiind ridicat de mascați din propria casă. Fostul soț al blondinei este arestat pentru 30 de zile, după ce a fost pus sub acuzare într-un dosar de proxenetism, trafic de droguri și de persoane.

ADVERTISEMENT