Sport

„Centralul” de la Inter – Barcelona 1-0, protagonistul unui scandal uriaș. A fost arestat într-un dosar de prostituție și trafic de droguri

Arbitrul care s-a aflat la centru în partida câștigată de Inter, scor 1-0, cu Barcelona a fost protagonistul unui scandal uriaș în urmă cu doi ani.
05.10.2022 | 17:38
Centralul de la Inter  Barcelona 10 protagonistul unui scandal urias A fost arestat intrun dosar de prostitutie si trafic de droguri
Slavko Vincic, arbitrul care a oficiat meciul Inter-Barcelona, a fost protagonistul unui scandal uriaș în urmă cu doi ani. Sursă foto: Sport.pictures.eu
ADVERTISEMENT

Slavko Vincic, arbitrul care s-a aflat la centru pe „Giuseppe Meazza” la meciul câștigat de Inter cu Barcelona, s-a aflat în mijlocul unui scandal în 2020. Arbitrajul slovenului care a anulat un gol Barcelonei și nu a acordat un penalty cerut de „catalani” a fost reclamat la UEFA de formația lui Xavi.

Arbitrul Slavko Vincic, în centrul unui scandal uriaș cu trafic de droguri și prostituție

Slavko Vincic a fost protagonistul unui scandal uriaș în 2020, când a fost percheziționat de polițiști în timpul unei petreceri.

ADVERTISEMENT

Arbitrul din Slovenia a fost arestat în urmă cu 2 ani în Bosnia și Herțegovina. În momentul în care a fost reținut, Slavko Vincic se afla la o petrecere la care participau alți 26 de bărbați și 9 femei.

„Centralul” sloven a fost arestat, fiind bănuit într-un dosar de prostituție, port ilegal de arme și trafic de droguri. Arbitrul a fost eliberat după ce acuzațiile la adresa lui au fost retrase.

ADVERTISEMENT

Ce a găsit poliția la fața locului: 14 pachete de cocaină, 10 pistoale și peste 10.000 de euro

În momentul investigațiilor, autoritățile au găsit 14 pachete de cocaină, 10 pistoale, 3 veste de protecție, peste 10.000 de euro în diverse valute și telefoane și laptopuri.

„Am avut o întâlnire de afaceri, după care a venit o invitație la o petrecere, căreia i-am dat curs, ceea ce s-a dovedit a fi o mare greșeală, pe care o regret.

ADVERTISEMENT

Nu am avut nimic de-a face cu ceilalți oameni arestați, nici nu-i cunoșteam”, declara Slavko Vincic la acea vreme.

Barcelona, reclamație la UEFA după arbitrajul controversat din meciul cu Inter

Barcelona a pierdut la limită la Milano, cu Inter, însă „catalanii” au avut parte de mai multe decizii controversate ale arbitrilor care au influențat rezultatul final.

ADVERTISEMENT

De asemenea, formației antrenate de Xavi nu i-au fost acordate două lovituri de la 11m în prelungiri, iar spaniolii au răbufnit. „Barcelona, ​​la cererea personalului tehnic și cu aprobarea lui Joan Laporta, va face o plângere oficială la UEFA prin serviciile sale juridice.

Cu imagini incluse, pentru a-și arăta indignarea absolută față de ceea ce consideră un >. Cerând totodată ca Van Boekel să nu mai arbitreze niciodată Barcelona, ​​nici pe teren, nici în sala VAR”, potrivit AS.com.

Fosta campioană a Europei a făcut referire la Pol van Boekel arbitrul din camera VAR. Olandezul s-a aflat în camera VAR și la meciul Barcelonei de la Munchen, acolo unde „catalanii” au reclamat un penalty neacordat.

ADVERTISEMENT