Carousel hot news

CUŢITARUL din Centrul Vechi a fost PRINS! N-ai să crezi unde l-au găsit!

Tanarul care, in urma cu mai bine de o luna, a injunghiat un barbat pe strada, in Centrul Vechi al Capitalei, a fost retinut pe un aeroport din afara tarii, anunta B1 Tv. Barbatul era dat in urmarire...
19.06.2015 | 09:40
CUŢITARUL din Centrul Vechi a fost PRINS! N-ai să crezi unde l-au găsit!

Tanarul care, in urma cu mai bine de o luna, a injunghiat un barbat pe strada, in Centrul Vechi al Capitalei, a fost retinut pe un aeroport din afara tarii, anunta B1 Tv. Barbatul era dat in urmarire internationala dupa ce a injunghiat un alt tanar, in urma cu o luna, la intersectia strazilor Selari si Lipscani din Bucuresti. El a fost identificat datorita imaginilor inregistrate de camerele video din zona incidentului.

In noaptea de 15 spre 16 mai, un barbat in varsta de 36 de ani a fost injunghiat de mai multe ori in zona toracelui de catre un individ necunoscut, in Centrul Vechi al Capitalei, la intersectia strazilor Selari si Lipscani, anchetatorii solicitand, in acest caz, sprijinul cetatenilor care au vazut incidentul.

In urma cercetarilor desfasurate in cauza, au fost ridicate imaginile surprinse de camerele de supraveghere instalate in zona, in imagini observandu-se atat momentul producerii agresiunii, cat si faptul ca agresorul si persoanele care il insoteau au parasit in graba locul faptei, imediat dupa injunghierea victimei.

Sursa: hotnews.ro

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri