Sport
Betano Left
Betano Right
Betano TOP

Centrul Vechi a amuțit la golul lui Gakpo din România – Olanda. Românii urmăresc din ploaie duelul din optimile EURO 2024. Foto

Românii din Centrul Vechi al Bucureștiului au amuțit la golul lui Cody Gakpo din prima repriză a meciului România - Olanda la EURO 2024.
02.07.2024 | 19:54
Centrul Vechi a amutit la golul lui Gakpo din Romania  Olanda Romanii urmaresc din ploaie duelul din optimile EURO 2024 Foto
Reacția românilor din Centrul Vechi din București după golul lui Cody Gakpo din România - Olanda la EURO 2024. Foto: Fanatik.
ADVERTISEMENT

Românii s-au strâns în Centrul Vechi din București pentru a urmări duelul naționalei României cu Olanda din optimile EURO 2024. Suporterii „tricolorilor” au înmărmurit în momentul în care Cody Gakpo a reușit să introducă mingea în plasa porții lui Florin Niță.

Centrul Vechi a amuțit la golul lui Gapko din România – Olanda. Românii urmăresc din ploaie duelul de pe Allianz Arena

Naționala României are parte de o susținere impresionantă atât din Germania, cât și din țară. Suporteri români de toate vârstele s-au adunat pe terasele din Centrul Vechi din București pentru a cânta și a-i susține pe „tricolori”.

ADVERTISEMENT

Dacă la imn, Centrul Vechi al Capitalei s-a zguduit, în momentul golului reușit de Cody Gakpo, suporterii au rămas stană de piatră. Atacantul lui Liverpool l-a depășit în viteză pe Andrei Rațiu și l-a învins pe Florin Niță cu o execuție la colțul scurt.

Românii și-au pus mâinile în cap în momentul în care Cody Gakpo a deschis scorul. Reușita atacantului olandez a venit împotriva cursului jocului. „Tricolorii” au început excelent partida, însă nu au reușit să puncteze pe tabelă.

ADVERTISEMENT

Suporterii români, în ploaie în Centrul Vechi la România – Olanda

Deși furtuna și ploaia torențială au cuprins Bucureștiul, suporterii continuă să vină pentru a urmări duelul din optimi. Momentele oferite de suporterii români au fost de-a dreptul magice atât în timpul intonării imnului național, cât și pe parcursul meciului.

Meciul a fost umbrit de două intrări grosolane ale lui Denzel Dumfries. După ce l-a umplut de sânge pe Ianis Hagi, lovindu-l cu cotul în cap, fundașul lateral dreapta al lui Inter l-a tamponat dur pe Vasile Mogoș.

ADVERTISEMENT

Denzel Dumfries a intrat direct în Vasile Mogoș, care s-a prăbușit la pământ, cu probleme de respirație. După ce a primit îngrijiri medicale la nivelul gazonului, fotbalistul lui CFR Cluj a fost scos la margine și schimbat de Edi Iordănescu.

În cele din urmă, Vasile Mogoș nu a avut nevoie să fie transportat cu targa. Selecționerul Edi Iordănescu s-a enervat în momentul în care medicul i-a făcut semn că Vasile Mogoș trebuie să fie înlocuit. Iordănescu Jr. a urlat la asistentul său.

ADVERTISEMENT

Vasile Mogoș a fost înlocuit cu Bogdan Racovițan. După înlocuire, Andrei Burcă a fost trecut pe postul de fundaș stânga, în timp ce Racovițan și Drăgușin fac pereche în centrul apărării.

Centrul Vechi din București a amuțit în momentul golului lui Cody Gakpo din România - Olanda

ADVERTISEMENT
9.00 este cota Betano pentru pronosticul „Olanda câștigă Euro 2024”