ŞOC în boxul mondial! Mayweather PIERDE centura la “masa verde”!

Silviu Ghering   
în STIRI INTERNATIONALE
05/07/2015, 10:10
ŞOC în boxul mondial! Mayweather PIERDE centura la “masa verde”!

Considerat cel mai bun boxer al tuturor timpurilor (deţine un record de 48-0 la profesionişti!), Floyd Mayweather este foarte aproape să rămînă fără centura cucerită în faţa filipinezului Manny Pacquiao!

World Boxing Organization(WBO) îl acuză pe Maywaether că nu s-a conformat regulamentelor internaţionale: a refuzat să plătească 200.000 de dolari şi să renunţe la centurile WBA şi WBC la Junior Middleweight (semimijlocie), pentru că pugiliştii nu au dreptul să deţină centuri mondiale la mai multe categorii în acelaşi timp, conform Bleacherreport.

DINAMO. Dinu “Vamă”, ADIO “haita”!? “Va fi alt preşedinte!”

După meciul cu Pacquiao, Mayweather anunţase că va lăsa centurile amintite vacante, dar s-a răzgîndit. Aşa că WBO va scoate centura la “bătaie”, iar presa americană scrie că Timothy Bradley, care l-a învins pe Jessie Vargas pentru centura intermediară în urmă cu doar o săptămînă, va deveni favorit la titlul mondial. Bradley s-ar putea lupta pentru a treia oara în carieră cu Manny Pacquiao.

Dacă va fi deposedat de centură, Mayweather nu va rămîne şi fără titlul obţinut şi va fi în continuare considerat unul dintre campionii WBO.

Sursa: sport.ro

Închide ×