Sport

Cephas Malele cere un salariu galactic pentru Liga 1! Atacantul, departe de transferul la FCSB. Exclusiv

Cephas Malele este una dintre revelaţiile sezonului în Liga 1. Atacantul celor de la FC Argeş cere un salariu prohibitiv şi este departe de un transfer la FCSB.
27.05.2021 | 13:40
Cephas Malele cere un salariu galactic pentru Liga 1 Atacantul departe de transferul la FCSB Exclusiv
Cephas Malele cere un salariu galactic pentru Liga 1! Atacantul, departe de transferul la FCSB
ADVERTISEMENT

FC Argeş a reuşit un sezon foarte bun în Liga 1 şi a fost la un pas de calificarea în barajul pentru cupele europene. Iar rezultatele excelente ale piteştenilor au fost obţinute şi datorită unei campanii inspirate de transferuri.

Cephas Malele cere un salariu galactic pentru Liga 1: 40.000 de euro pe lună

Cephas Malele a fost una dintre revelaţiile din Liga 1. A marcat 18 goluri în 30 de etape şi evoluţiile sale au atras imediat atenţia granzilor FCSB şi Universitatea Craiova, care l-au pus pe lista de transferuri.

ADVERTISEMENT

Numai că pretenţiile atacantului angolez au crescut cu fiecare gol marcat în Liga 1 şi au ajuns să fie exagerate până şi de echipele bogate din campionatul românesc. Din informaţiile FANATIK, în acest moment, Cephas Malele cere un salariu astronomic de 40.000 de euro pe lună pentru a semna cu oricare dintre echipe.

Gigi Becali i-a oferit 10.000 de euro pentru a juca la FCSB! Atacantul a refuzat

La asemenea pretenţii, viitorul lui Cephas Malele nu este în Liga 1. În timpul sezonului, Gigi Becali i-a făcut o ofertă de 10.000 de euro lui Malele, însă fotbalistul a cerut la vremea respectivă un salariu lunar de 15.000 de euro şi negocierile au căzut.

ADVERTISEMENT

Din informaţiile FANATIK, FC Argeş a fost dispusă să îi dea aceşti bani lui Malele pentru a semna prelungirea însă mesajul fotbaliştilor i-a şocat pe oficiali: “Eu vreau un salariu de 30-40.000 de euro lunar”.

Impresarii Ricardo Cadu şi Mario Felgueiras, trădaţi de fotbalist!

Cephas Malele a venit la FC Argeş de la Oliveirense, fiind adus în campionatul românesc de impresarii Ricardo Cadu şi Mario Felgueiras. Numele lor vă sunt cunoscute pentru că este vorba de cei doi foşti campioni ai României cu CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

Numai că Malele i-a trădat pe impresarii care l-au adus în România şi a semnat cu Bogdan Apostu. În aceste condiţii, viitorul lui Cephas Malele va fi într-un alt campionat, însă rămâne de văzut dacă va exista o echipă care să îi achite un astfel de salariu.

În urmă cu un an nicio echipă din Liga 1 nu voia să îl legitimeze pe Malele

Surprinzător, în urmă cu un an, Cephas Malele a fost propus la mai multe echipe din Casa Pariurilor Liga 1, însă nimeni nu s-a încumetat să îl legitimeze pe atacantul angolez.

ADVERTISEMENT

În actuala stagiune, Cephas Malele a fost al doilea golgheter al campionatului. A marcat 18 goluri în Liga 1, fiind depăşit doar de atacantul celor de la FCSB, Florin Tănase, autor a 22 de goluri.

FC Argeş, fără emoţii în lupta pentru retrogradare

În trivale, atacantul angolez a câştigat 6.000 de euro în stagiunea precedentă, astfel că pretenţiile unui salariu de aproape 7 ori mai mare sunt surprinzătoare pentru al doilea golgheter al campionatului.

FC Argeş a încheiat pe locul 12 primul sezon de la revenirea în Casa Pariurilor Liga 1. Piteştenii au avut un început de sezon foarte modest, însă şi-au revenit pe parcurs şi de la începutul anului au avut o serie de 13 meciuri în care au suferit o singură înfrângere care le-a permis să abordeze mai relaxat finalul de sezon.

  • 18 goluri a marcat Malele în Liga 1
  • 40.000 de euro este salariul solicitat de atacantul angolez

 

 

ADVERTISEMENT