Fotbal intern

Cephas Malele, ofertă de 10.000 de euro lunar de la FCSB! Reacție neașteptată a golgeterului de la FC Argeș. Exclusiv

06.05.2021 | 22:05
Cephas Malele oferta de 10000 de euro lunar de la FCSB Reactie neasteptata a golgeterului de la FC Arges Exclusiv
Cephas Malele, ofertă de 10.000 de euro lunar de la FCSB! Reacție neașteptată a golgeterului de la FC Argeș (sursă foto: sportpictures.eu)
ADVERTISEMENT

Cephas Malele este unul dintre cei mai în formă fotbalişti din Liga 1 şi a atras atenţia cu ajutorul celor 18 goluri marcate în acest sezon. FANATIK a aflat că FCSB l-a ofertat pe atacantul de 27 de ani, însă acesta a oferit o reacţie neaşteptată când a văzut salariul pe care urma să-l câştige.

Din informaţiile FANATIK, FCSB i-a făcut o ofertă lui Cephas Malele înainte de startul play-off-ului şi play-out-ului din Liga 1. Fotbalistul, intrat în iarnă în ultimele şase luni de contract, urma să primească un salariu de 10.000 de euro pe lună dacă îşi punea semnătura pe un contract cu formaţia “roş-albastră”.

ADVERTISEMENT

Cephas Malele, ofertă de 10.000 de euro lunar de la FCSB. Ce a cerut atacantul lui FC Argeş

FANATIK a aflat că Cephas Malele şi-a dorit o ofertă mult mai consistentă de la FCSB. Mai exact, fotbalistul angolez a cerut un salariu mai mare, dar şi bani la semnătură, în condiţiile în care clubul lui Gigi Becali nu ar fi fost nevoită să plătească o sumă de transfer.

Cerinţele lui Cephas Malele au dus la sistarea negocierilor, în condiţiile în care salariul oferit de FCSB este cu mult peste suma câştigată la FC Argeş. În Trivale, atacantul de 27 de ani are un salariu lunar de 6.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Răspunsul lui Cephas Malele l-a făcut pe Gigi Becali să nu-l mai ia în calcul pe jucătorul lui FC Argeş şi să ofere un raspuns ironic atunci când a fost întrebat de posibilitatea realizării transferului. “Da, mâine-l iau. Hai, lăsați-mă în pace cu prostiile”, spunea patronul FCSB pentru digisport.ro.

Răspuns asemănător la oferta primită din Turcia în iarnă

Din informaţiile FANATIK, Cephas Malele a primit în iarnă o ofertă de la o formaţie din prima ligă a Turciei. Chiar dacă avea şansa să meargă într-un campionat puternic, atacantul lui FC Argeş a cerut mai mulţi bani, astfel că totul a picat.

ADVERTISEMENT

Ajuns în 2020 în România, Cephas Malele şi-a trădat impresarul care l-a adus la FC Argeş de la Oliveirense. În prezent, atacantul angolez este impresariat de Bogdan Apostu, iar acesta a susţinut recent că jucătorul a primit o ofertă considerabilă pentru prelungirea contractului cu formaţia din Trivale.

În cele 29 de meciuri jucate în campionat pentru FC Argeş, Cephas Malele a marcat 18 goluri şi este al doilea golgeter din Liga 1, fiind devansat de Florin Tănase, autor a 22 de reuşite pentru FCSB.

ADVERTISEMENT

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Academica Clinceni: 2,72 este cota pentru „ambele marchează”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: