News

Cercetată penal pentru că a organizat o petrecere! Nouă oameni au participat la cheful tinerei din Cugir

27.04.2020 | 16:48
Cercetata penal pentru ca a organizat o petrecere Noua oameni au participat la cheful tinerei din Cugir
ADVERTISEMENT

O tânără este cercetată penal pentru că a organizat o petrecere la ea acasă. Vorbim despre o femeie din localitatea Cugir, județul Alba.

Cercetată penal pentru că a organizat o petrecere!

Aceasta ar fi pus la cale un „party” la care au participat nouă persoane. Este acuzată acum că a creat cadrul pentru o eventuală transmitere a infecţiei cu noul virus.

ADVERTISEMENT

Mai mult de atât, tinerei i s-a deschis dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor. Informația a fost confirmată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Alba Iulia

Nouă oameni au participat la cheful tinerei din Cugir

Potrivit cercetărilor din dosar, femeia a organizat vineri noaptea, după ora 23.30, la locuinţa sa din Cugir, o petrecere la care a invitat nouă persoane.

ADVERTISEMENT

„În contextul accentuării cazurilor de îmbolnăvire raportate, rapiditatea extinderii virusului la nivel local, (…)

(…) precum şi gradul ridicat de contagiozitate, numita PA a creat cadrul necesar pentru o eventuală transmitere a infecţiei cu noul coronavirus., spun procurorii care au deschis un dosar penal pe numele femeii din Cugir.

ADVERTISEMENT

„Polițiștii au intervenit la locuința unei tinere de 29 de ani, unde avea loc o petrecere. Acolo au fost identificate 9 persoane, cu vârste cuprinse între 20 și 32 de ani, care fie nu au putut prezenta declarația pe propria răspundere, fie aceasta nu era completată corespunzător.

Polițiștii au aplicat 9 sancțiuni contravenționale, în valoare de 80.000 de lei, iar față de organizatoarea petrecerii a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de zădărnicirea combaterii bolilor”, a anunțat Instituția Prefectului Alba.

ADVERTISEMENT

La Cugir a fost organizată, sâmbătă, între orele 20.00 – 24.00, o acțiune punctuală pentru menținerea siguranței publice și respectarea restricțiilor impuse de starea de urgență. Au fost controlate 109 persoane și 46 de autovehicule și au fost verificate 34 de persoane aflate în izolare.

ADVERTISEMENT
Tags: