Sport

Ceremonie de deschidere fabuloasă la CM 2018! Vezi imagini de pe stadion! Video

14.06.2018 | 17:38
Ceremonie de deschidere fabuloasa la CM 2018 Vezi imagini de pe stadion Video
ADVERTISEMENT

UPDATE/ Ruşii au reuşit să facă un show de zile mari la ceremonia de deschidere a Campionatului Mondial din 2018. Robbie Williams şi soprana rusă Aida Garifullina au susţinut un recital de 20 de minute. VEZI IMAGINILE SUS ÎN GALERIA FOTO.

Ruşii au reuşit un show fabulos la ceremonia de deschidere a CM 2018
Ruşii au reuşit un show fabulos la ceremonia de deschidere a CM 2018

UPDATE, ora 17:00 / Fanii şi-au ocupat locurile pe stadionul “Lujniki” şi aşteaptă să înceapă ceremonia de deschidere a Campionatului Mondial 2018.

ADVERTISEMENT

UPDATE, ora 16:46 / Iker Casillas a adus pe stadionul “Lujniki” trofeul decernat câştigătoarei Campionatului Mondial. În scurt timp va începe ceremonia de deschidere a CM 2018.

Iker Casillas a prezentat trofeul Campionatului Mondial
Iker Casillas a prezentat trofeul Campionatului Mondial

Ruşii promit o ceremonie de deschidere de neuitat pentru un turneu final de Campionat Mondial. Spectacolul, pus la punct în cele mai mici amănunte, va avea loc pe marea arenă din Moscova, stadionul Lujniki, înaintea partidei de debut a competiţiei, Rusia – Arabia Saudită.

ADVERTISEMENT

Starurile pe care organizatorii au mizat la realizarea unui spectacol cu totul special sunt Robbie Williams, vedeta muzicii pop, Aida Gariffulina, considerată cea mai valoroasă soprană a Rusiei la acest moment şi omul care a adus ultimul titlu Braziliei, în 2002, Ronaldo Nazario da Lima.

Ruşii promit o ceremonie de deschidere de neuitat. Mesajul lui Robbie Williams

Robbie Williams a şi lansat, de altfel, un mesaj, pentru toţi iubitorii fotbalului, declarând că din copilărie şi-a dorit să cânte în deschiderea unui turneu final de Campionat Mondial. “Îi invităm pe toţi fanii fotbalului şi ai muzicii să se distreze cu noi în Rusia, pe stadion, sau împreună cu noi în faţa televizoarelor. Va fi un show de neuitat!

ADVERTISEMENT

Am multe realizări în cariera mea muzicală, dar faptul că voi spune Let Me Entertain You! în deschiderea Cupei Mondiale celor 80.000 de fani ai fotbalului de pe stadion şi multor milioane din întreaga lume este chiar un vis din copilărie!”.

Rușii promit o ceremonie de deschidere de neuitat. Robbie Williams spune că e visul din copilărie să cânte la un Mondial, Ronaldo e omul care a adus ultimul titlu Braziliei în 2002
Rușii promit o ceremonie de deschidere de neuitat. Robbie Williams spune că e visul din copilărie să cânte la un Mondial

Şi Aida Gariffulina, care îşi desfăşoară curent activitatea la Viena, este foarte emoţionată de faptul că va fi o parte din showul acestui debut de Mondial: „Nu mi-am imaginat vreodată că voi fi parte a acestei sărbători imense, Cupa Mondială, care are loc, aici, în ţara mea!”

ADVERTISEMENT