Sport
Betano Left
Betano Right
Betano TOP

Cerere imensă de bilete pentru România – Belgia! Cât a ajuns să coste un tichet pe piața neagră

Meciul al doilea din grupa E al României este cu Belgia. Interesul pentru acest meci este unul imens, iar bilete au ajuns să coste o mică avere.
20.06.2024 | 20:06
Cerere imensa de bilete pentru Romania  Belgia Cat a ajuns sa coste un tichet pe piata neagra
Cât au ajuns să coste biletele de la România Belgia de la EURO 2024. Sursă foto: sportpictures
ADVERTISEMENT

Biletele de la meciul României cu Belgia de la EURO 2024 se vând ca pâinea caldă! Interesul pentru această partidă este foarte ridicat deoarece duelul poate fi decisiv pentru ambele echipe.

Cerere imensă de bilete pentru România – Belgia! Cât a ajuns să coste un tichet pe piața neagră

România a început turneul final de Campionat European în cel mai bun mod posibil, „tricolorii” reușind să câștige cu 3-0 în fața Ucrainei, pe când favorita grupei E de la EURO 2024, Belgia, a pierdut cu 0-1 în fața Slovaciei.

ADVERTISEMENT

Cel puțin un punct reușit în partida cu Belgia, de pe 22 iunie, de la ora 22:00, poate duce România pentru a doua oară în istorie mai departe de grupe la un EURO. Belgienii sunt obligați să câștige pentru a menține în continuare șanse de calificare în optimi.

Miza partidei este una importantă, astfel că lumea este mult mai interesată de acest meci, iar cei ce vând bilete pe piața neagră vor să profite de acest aspect. Cererea este enormă pentru acest meci, astfel că în prezent cel mai „ieftin” bilet costă 500 de euro, iar pentru un loc mai bun pe stadionul RheinEnergie prețul poate ajunge chiar și la 1500 de euro. De cele mai multe ori, biletele sunt plasate în cutii neutre.

ADVERTISEMENT

Toate țările participante la EURO 2024 au primit aproximativ 10.000 de bilete pentru fiecare meci din grupă, urmând ca acesta să fie vândute fanilor. Restul tichetelor au fost vândute în mod aleatoriu, celor ce doreau șă-și asigure un loc pe stadion, prin intermediul site-ului UEFA.

Primul val de bilete a fost oferit înaintea tragerii la sorți a Campionatului European. În acel moment trebuia indicat pe ce stadion doriți să participați la meci, astfel că e posibil ca iubitori ai sportului „rege” din Anglia, Spania, Italia etc. să-și fi achiziționat un tichet pentru partida disputată de România pe stadionul din Koln și acum doresc să vândă biletele primite la meci, în schimbul unei sume uriașe de bani

ADVERTISEMENT

„Tricolorii” sunt cu un pas în optimile EURO 2024

Prima partidă a naționalei României de la EURO 2024 a fost un real succes, „tricolorii” impunându-se fără drept de apel în fața Ucrainei, 3-0 fiind scorul final. Nicolae Stanciu, Răzvan și Denis Drăguș au punctat în a doua victorie reușită vreodată de români la un turneu final de Campionat European.

Dacă jucătorii convocați de Edi Iordănescu vor obține cel puțin un punct din cele două partide rămase de disputat la EURO 2024, România urmează să iasă din grupe și să ajungă în optimile competiției. „Tricolorii” au șanse de calificare și dacă pierd ambele partide, doar că atunci situația se complică puțin.

ADVERTISEMENT

Partidele rămase de disputat de România în grupa E a Campionatului European vor avea loc sâmbătă, 22 iunie, de la ora 22:00 împotriva Belgiei și miercuri , 26 iunie, de la ora 19:00 împotriva Slovaciei.

ADVERTISEMENT
7.20 este cota BETANO ca România să câștige în fața Belgiei