Life

Cerere în căsătorie cu scandal la Mireasa: „Nu îmi doresc o noră ca ea!”. Cum au reacționat Andrei și Yana

A fost scandal la emisiunea Mireasa de la Antena 1, după ce mama lui Andrei și-a spus părerea despre iubita sa. Doamna Mioara a fost vehementă: nu dorește ca nora ei să fie Yana.
30.05.2022 | 17:35
Cerere in casatorie cu scandal la Mireasa Nu imi doresc o nora ca ea Cum au reactionat Andrei si Yana
Scandal la Mireasa. Doamna Mioara nu vrea o noră ca Yana. Foto: colaj Fanatik / Capturi Antena 1
ADVERTISEMENT

Yana a fost cerută în căsătorie de Andrei în cadrul emisiunii Mireasa de la Antena 1, dar doamna Mioara nu a fost deloc de acord, așa că s-a ajuns la un adevărat scandal.

Scandal la Mireasa. Doamna Mioara nu vrea o noră ca Yana

Relația dintre Andrei și Yana de la emisiunea Mireasa i-a provocat foarte multe nemulțumiri mamei concurentului, care chiar a ajuns să spună că vrea să plece acasă pentru că este constant bătaia de joc a fiului său.

ADVERTISEMENT

Astfel, aceasta a mărturisit că nu ar accepta niciodată ca Yana să fie nora ei și a acuzat-o pe aceasta că s-a întâlnit doar cu bărbați cu bani și aspectul financiar este singurul care o interesează într-o relație.

„Niciodată nu aș accepta și nu o să accept să ai o relație cu cineva doar din cauza banilor. Fetele care fac așa, așa merg, numai după bani și aventuri. Nu îmi doresc o noră ca ea, atât!

ADVERTISEMENT

Mie nu îmi place de ea. Nu vreau să fiu marioneta nimănui. Ioana, te rog ajută-mă. Sunt râsul unor oameni, mi-au furat și fondul de ten”, a spus doamna Mioara, printre lacrimi.

Doamna Mioara chiar a ținut un monolog prin care îl acuză pe fiul său și chiar spune că nu mai este copilul ei după toate lucrurile pe care i le-a făcut, dând dovadă de o răutate foarte mare,  cuvinte pe care le va regreta mai apoi, așa cum va mărturisi în fața Simonei Gherghe.

ADVERTISEMENT

„Nu mă mai încânți că ești copilul meu, că ești nu știu ce, că nu ești nimic”, a spus mama lui Andrei de la Mireasa.

Yana, cerută în căsătorie de Andrei. Ce a spus despre doamna Mioara

Reacția din partea viitoarei soții a lui Andrei a venit foarte rapid și Yana de la Mireasa chiar a amenințat că în momentul în care va avea copii cu acesta, doamna Mioara nu va putea să îi vadă.

ADVERTISEMENT

„O să ajungem să ne căsătorim, să facem copii, și nu o să îi dau să își vadă niciun nepot! Ne influențează relația, îmi trece pofta să stau cu tine”, a spus concurenta de la emisiunea Mireasa.

Discutând despre viitorul lor împreună, Andrei și Yana de la Mireasa au ajuns să vorbească despre căsătorie momentul în care concurenta i-a mărturisit că va trebui să petreacă trei luni în Republica Moldova, țara sa originară.

Atunci, Andrei a întrebat-o pe iubita lui dacă nu cumva vrea să se căsătorească cu el. Răspunsul concurentei nu a fost, însă, ceea ce aștepta.

„Tu ai vrea să te măriți cu mine?

În acest moment nu vreau nimic”, a fost dialogul dintre cei doi.

ADVERTISEMENT