Life

Cerere în căsătorie desprinsă din filme la Mireasa! Cum a surprins-o Perneș pe Sabrina

Sabrina de la Mireasa a fost cerută în căsătorie de Perneș, iar modul în care s-a petrecut momentul a fost unul parcă desprins din filme! Andrei a apărut pe un cal alb în fața iubitei sale.
04.05.2022 | 17:25
Cerere in casatorie desprinsa din filme la Mireasa Cum a surprinso Pernes pe Sabrina
Sabrina și Perneș, concurenți la Mireasa. Foto: Antena 1
ADVERTISEMENT

Cerere în căsătorie de-a dreptul spectaculoasă în show-ul Mireasa de la Antena 1! Andrei Perneș a surprins-o pe Sabrina, partenera sa de viață, iar scena a fost pusă la cale în detaliu, ca într-un adevărat basm.

Sabrina, cerută în căsătorie de Perneș de la Mireasa într-un cadru de poveste

Cei doi au avut parte de câteva clipe romantice în afara casei Mireasa. Sabrina nu se aștepta nicio secundă la surpriza pe care avea să o primească. Cei doi s-au bucurat de natură, călărind un cal alb, iar la finalul traseului parcurs îi aștepta o artistă care cânta la harpă.

ADVERTISEMENT

Până în ultima secundă, blondina nu știa la ce să se aștepte. Pe măsură ce se apropia momentul cererii în căsătorie, emoțiile creșteau din ce în ce mai mult. Inițial, Sabrina a crezut că este vorba despre o simplă ieșire romantică, însă când a auzit acea întrebare picioarele i s-au înmuiat.

„Te iubesc. Ești femeia pe care mi-o doresc. Nu plânge că plâng și eu. Ești femeia care mă face fericit. Și, întrebarea, Sabrina, vrei să fii soția mea?”, sunt cuvintele rostite de Andrei Perneș, în lacrimi, îngenuncheat în fața Sabrinei.

ADVERTISEMENT

„Nu mă așteptam să facă pasul atît de rapid”

Tânăra a spus „Da” fără să ezite și nu a ascuns nicio clipă cât de tare îi bătea inima. După cererea în căsătorie, cei doi au petrecut câteva momente singuri, într-o cameră plină cu petale de trandafiri și lumânări.

Cei doi au vorbit despre aceste clipe pe care nu le vor uita niciodată, considerate de telespectatori drept cele mai frumoase din toate sezoanele Mireasa.

ADVERTISEMENT

„Am crezut că era din film. Nu mă așteptam să facă pasul atât de rapid. Știam cumva că acolo o să ne îndreptăm”, a declarat Sabrina la Antena 1.

„L-am văzut că era emoționat. Ceva-ceva urma, dar nu mă gândeam la asta”, a continuat Sabrina. Perneș a spus că nu i-a fost frică de refuz, dar a recunoscut că a avut emoții.

ADVERTISEMENT
Tags: