News

Cerința controversată a unui restaurant din București. Părinții s-au revoltat: ”Vine criza, mult succes!”

Un restaurant din București a stârnit controverse, printr-o cerință legată de copii. Pe rețelele de socializare, taberele s-au împărțit în pro și contra.
10.07.2022 | 17:10
Cerinta controversata a unui restaurant din Bucuresti Parintii sau revoltat Vine criza mult succes
Ce solicitare a făcut restaurantul în privința copiilor. Sursa foto: Facebook/ J'ai Bistrot București
ADVERTISEMENT

Un restaurant din Capitală a stârnit revoltă pe rețelele de socializare, după ce a făcut o solicitare legată de copii. Mulți părinți s-au revoltat și au spus că nu vor mai frecventa locația.

Cum a stârnit revoltă printre părinți un restaurant din Capitală

Mai exact, restaurantul a cerut ca cei mici să nu mai fie lăsați să se joace la zona de nisip, deoarece nu este un spațiu special amenajat pentru acest lucru.

ADVERTISEMENT

”Dragii noștri, pentru că ne plac atât copiii cât și cățeii & pisicile, ne iubim și plantele și florile, dar ne place mai ales să bem o bere rece sau un cocktail de adulți, ne dorim ca toți cei din grădină să se poată bucura în liniște de timpul petrecut la noi.

Suntem prietenoși cu copiii, dar vă reamintim că zona de nisip NU ESTE LOC DE JOACĂ. Vă mulțumim pentru înțelegere!”, au scris pe facebook reprezentanții localului.

ADVERTISEMENT

Nu a durat mult până să apară reacțiile celor care obișnuiesc să vină la restaurantul în cauză. Cei mai mulți care au fost contra, au fost părinții.

”Am înțeles! Nu suntem bineveniți la voi. Nu e problemă, Bucureștiul e mare. Vine criza, mult succes! Sper că primul care o sa fie dat afară de la voi, o să fie cel care a gândit acest mesaj. O să vă las și un review pe măsura gândirii voastre”

ADVERTISEMENT

”Succes cu explicația asta la un copil. E ca și cum ai pune un tobogan și le-ai spune că nu e loc de joacă. Cred că cine a sperat că această explicație dă roade nu are copii. Dacă vă plac copiii faceți loc de joacă (acoperit noaptea) cu nisip”

”Wow, aveam pe listă să venim la voi cu copilul…și eu și alte 5 familii de prieteni. Dar după această postare simt că nu mai suntem bineveniți. Nu știu de ce am tot citit că localul dvs. este kid-friendly. Mie nu mi se pare”, sunt o parte dintre comentariile părinților.

ADVERTISEMENT

Reacția restaurantului după revolta părinților

Văzând agitația produsă, localul a mai revenit cu o postare. A justificat că dorința lor nu a fost una cu rea voință.

”(…)Nu am dorit să arătăm cu degetul pe nimeni și să ne plângem de toate problemele pe care le-am întâmpinat. Totuși, acum că veni vorba, postarea nu a venit din neant, ci după ani de încercat să aplanăm conflicte și să reparăm daune cauzate de unii părinți care nu își supraveghează copiii, prin urmare aceștia nu cunosc limite sociale pentru că li se permite orice (…)”, au clarificat angajații localului.

ADVERTISEMENT
Tags: