Fotbal international

Cerințele lui Guardiola pentru perioda de transferuri din iarnă. Antrenorul lui Manchester City vrea trei jucători la echipă

20.12.2019 | 16:23
Cerințele lui Guardiola pentru perioda de transferuri din iarnă. Antrenorul lui Manchester City vrea trei jucători la echipă
Pep Guardiola. Sursă foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Pep Guardiola pregătește niște schimbări radicale la Manchester City și vrea întăriri la echipă în perioada de transferuri din iarnă. Antrenorul „cetățenilor” nu este mulțumit de locul pe care îl ocupă echipa sa în Premier League și vrea să se axeze pe Champions League.

Cerințele lui Pep Guardiola pentru iarnă

Pep Guardiola este decis să facă mai multe modificări în echipă și vrea trei transferuri în iarnă. Spaniolul vrea să aducă un fundaș central, un fundaș lateral și un atacant.

ADVERTISEMENT

În vară, „cetățenii” i-au adus  pe Rodri, care a confirmat și pe Joao Cancelo, care nu s-a ridicat la nivelul impus de Guardiola la City și care a prins puține minute.

Guardiola vrea să atace trofeul Champions League, în condițiile în care lupta la titlu pare deja stabilită în favoarea lui Liverpool.

ADVERTISEMENT

Spaniolul are în palmares două trofee ale Ligii Campionilor, pe vremea când o antrena pe Barcelona, dar de când i-a părăsit pe catalani nu a mai reușit să cucerească titlul european suprem al cluburilor.

De-a lungul timpului, Guardiola le-a mai pregătit pe Bayern Munchen, alături de care a ajuns până în semifinalele competiției și pe Manchester City, care a fost de fiecare dată eliminată de formații din Anglia.

Secundul lui Guardiola a plecat la Arsenal

Mikel Arteta, fostul secund al lui Guardiola, a plecat la Arsenal, acolo unde va prelua echipa și unde va câștiga un salariu anual de 5.000.000 de euro.

ADVERTISEMENT

„Momentan, Mikel face parte din staff-ul nostru. Chiar nu știu ce se poate întâmpla. Dar, dacă are oferte, noi nu putem să-l blocăm și să-l reținem cu forța”, a declarat tehnicianul spaniol înainte ca Arteta să plece în tabăra „tunarilor”.

  • 48 de ani a împlinit Pep Guardiola pe 18 ianuarie
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri