Cele mai citite

Certat cu antrenorul, un român e gata să salute Primera Division

Nu pare a fi un început de an prea bun pentru fundaşul român de la Elche Cristian Săpunaru. Cotidianul spaniol La Verdad, care apare în regiunea Murcia, a scris astăzi un amplu articol despre...
10.01.2014 | 16:03
Certat cu antrenorul, un român e gata să salute Primera Division
Pe Nou Camp Săpunaru şi colegii lui au fost "carne de tun" pentru apetitul ofensiv al catalanilor
ADVERTISEMENT

Nu pare a fi un început de an prea bun pentru fundaşul român de la Elche Cristian Săpunaru. Cotidianul spaniol La Verdad, care apare în regiunea Murcia, a scris astăzi un amplu articol despre intenţiile ferme ale conducerii nou promovatei în Primera Division de a se despărţi de Săpunaru  încă din această perioadă de mercato.

Nu a dat randament şi are salariu mare

Săpunaru a ajuns, după destule polemici, înspre sfîrşitul perioadei de transferuri din vara lui 2013 la formaţia spaniolă. Şi-a bătut singur cuie în talpă în relaţia cu viitorii săi şefi prin acea atitudine ciudată demonstrată la negocieri. Iniţial a bătut palma cu Elche, după care a anunţat că s-a răzgîndit, motivul fiind că nu i-ar fi plăcut soţiei sale oraşul. Cum altă ofertă nu a mai venit, Săpunaru a trebuit să facă pasul înapoi şi să susţină că a fost o invenţie zvonul despre soţie, semnînd în final pe trei ani. A jucat însă doar în cinci meciuri, mult prea puţin pentru un fotbalist care are contract pe trei ani, chiar dacă la Valencia, la 1-2 cu Levante a marcat un gol, după care a ieşit acuzînd o lovitură la cap primită cu piciorul de la un adversar. Un alt motiv important pentru care La Verdad a titrat “Săpunaru, pe picior de plecare” este salariul jucătorului, unul care depăşeşte plafonul normal, ori dacă fotbalistul mai mult stă rezervă astfel de eforturi financiare nu se justifică.

Relaţii reci cu antrenorul Fran Escriba

Ultimul factor care a decis conducerea lui Elche să înceapă operaţiunile de a găsi modalitatea prin care, se speră, într-o separare amiabilă, este relaţia deloc bună dintre jucător şi antrenorul Fran Escriba. Acesta a început campionatul titular, dar după ce s-a accidentat în etapa a treia, a mai fost folosit, după recuperare, numai în situaţii speciale, în care nu a putut evolua Damian. Săpunaru a fost deosebit de deranjat de atitudinea tehnicianului, iar în ultima vreme acesta a evitat să-l mai folosească, excepţie în ultima etapă, cînd “Săpun” a jucat tocmai pe Nou Camp, pentru că Damian era suspendat. Şi evoluţia românului a fost departe de ce s-ar fi dorit, el fiind deseori depăşit de tehnicii fotbalişti catalani şi comiţîn un penalty, din fericire ratat.

ADVERTISEMENT

5 meciuri a jucat Cristian Săpunaru, 413 minute în total

1 gol a marcat şi a luat trei cartonaşe galbene

poza

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CELE MAI CITITE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri