Life

Divergențe în echipa Războinicilor de la Survivor România. Ionuț Popa, către Ramona Crăciunescu: „Nu știi să vorbești!”

A apus pacea și buna înțelegere din echipa Războinicilor de la Survivor România. Concurenții sunt deranjați de faptul că Ștefania și Ionuț vor să se impună în fața lor.
06.03.2022 | 20:47
Divergente in echipa Razboinicilor de la Survivor Romania Ionut Popa catre Ramona Craciunescu Nu stii sa vorbesti
Ramona Crăciunescu și Ionuț Popa, schimb de replici în camp-ul Războinicilor de la Survivor România. Foto: PRO TV
ADVERTISEMENT

Ștefania Ștefan și Ionuț Popa de la Războinici încep să fie ca un ghimpe în coasta colegilor lor. Atmosfera e din ce în ce mai tensionată în tabăra albastră de la Survivor România.

Tensiuni în tabăra Războinicilor de la Survivor România

Ștefaniei i se reproșează că se supără foarte tare atunci când nu intră pe traseu sau când nu alege ea prima cu ce fată de la Faimoși vrea să pornească la joc. Alexandra Duli și Alex Delea au fost cei mai critici cu bruneta.

ADVERTISEMENT

Delea i-a zis Ștefaniei că ei nu i se poate spune niciodată atunci când greșește pe traseu, pentru că are senzația că mereu are dreptate. Și Ionuț Popa a fost pus la zid, de Alexandra Duli și Relu Pănescu. Ionuț a avut un schimb de replici și cu Ramona Crăciunescu. Roșcata s-a plâns că de multe ori nu este lăsată să vorbească în camp sau la meciuri.

„Îmi asum, pentru că sunt competitivă. Când pierd acel punct, o să fiu supărată.

Eu nu caut să fiu boss-ul. Eu mă gândesc la tot, la comunicare, la imunitate. Nu mă gândesc că vreau să fiu peste cineva”, a explicat Ștefania Ștefan.

ADVERTISEMENT

Ștefania Ștefan și Ionuț Popa, criticați de coechipieri

„Când pierzi un punct sau faci ceva greșit, nu ți se poate reproșa nimic”, i-a spus verde în față Delea Ștefaniei.

Alexandra Duli a mai spus că Ștefania vrea să ajungă la individuale cu băieții și își dorește să le scoată pe fete cât mai repede. Cât despre Ionuț, Relu Pănescu a declarat că se crede regele insulei și își arogă atitudinea de lider, doar că în opinia lui, e departe de a fi unul autentic.

ADVERTISEMENT

Ionuț a purtat o discuție apoi cu Ramona Crăciunescu. Roșcata l-a întrebat de ce nu o lasă să își spună și ea părerea atunci când stabilesc strategia de joc sau când au anumite activități în camp.

„Nu știi să vorbești. Nu că nu știi, să nu înțelegi greșit. Nu știi când să intri în discuție. Tu intri în orice discuție”, i-a spus franc Ionuț Ramonei.

ADVERTISEMENT