Life

Certurile dintre Oana Roman și Marius Elisei, strategie de marketing? Cei doi își spală rufele în public, iar apoi se limitează la „a fost o chestiune între noi”

Oana Roman și Marius Elisei fac ce fac și ajung mereu în lumina reflectoarelor, mai ales atunci când se ceartă. Este totul o simplă strategie de PR din partea celor doi?
04.08.2022 | 12:16
Certurile dintre Oana Roman si Marius Elisei strategie de marketing Cei doi isi spala rufele in public iar apoi se limiteaza la a fost o chestiune intre noi
Oana Roman și Marius Elisei, unul din cele mai mediatizate cupluri din România
ADVERTISEMENT

Neînțelegerile dintre Oana Roman și Marius Elisei au început să fie la ordinea zilei. Cei doi își expun viețile în spațiul public și nu de puține ori conflictele dintre ei se desfășoară pe rețelele de socializare sau la TV. Sunt certurile dintre cei doi o simplă strategie de marketing?

Uite cheile, nu-s cheile! Marius Elisei, mesaj dur despre Oana Roman

Cel mai recent episod a creat din nou rumoare mai ales în mediul online. Marius Elisei a postat un mesaj pe Facebook în care scria că a rămas pe stradă, cheile de la casă fiind la fosta nevastă și încă actuala parteneră de viață.

ADVERTISEMENT

La scurtă vreme după ce acesta publicase un mesaj devenit viral, șters după aceea, Oana a ținut să ofere explicații pe contul ei de Instagram, prezentând o conversație de pe WhatsApp avută cu partenerul ei, pe care îl are trecut în telefonul „Iubire”.

Tot acest tăvălug trage un semn de întrebare referitor la modul în care cei doi își gestionează aparițiile publice, multe dintre episoadele reale ale certurilor dintre cei doi fiind ținute, într-adevăr, doar pentru ei.

ADVERTISEMENT

Ce s-a întâmplat între Oana Roman și Marius Elisei la nunta lui Nasrin… rămâne la nunta lui Nasrin!

FANATIK a aflat că ultimele disensiuni au apărut între Oana Roman și Marius Elisei la nunta lui Nasrin, care a avut loc la sfârșitul săptămânii trecute, pe 29 iulie. Marius s-ar fi împrietenit prea mult cu paharul… iar Oana nu a fost tocmai încântată așa că, undeva la 3 dimineața, cei doi s-au separat.

Întrebat despre acest eveniment cu care transparentul cuplu nu a apărut în presă, nefăcând parte din seria de subiecte pe care și-ar dori să le expună, fie și de dragul publicității, Marius a negat totul.

ADVERTISEMENT

„La nunta lui Nasrin nu s-a întâmplat nimic. Nu a existat nicio neînțelegere. Nu știu de unde aveți voi informațiile astea. Se interpretează totul. Se umflă multe lucruri”, a declarat Marius Elisei pentru FANATIK.

Când a venit vorba despre de faptul că ar fi rămas fără chei, acesta s-a rezumat doar la: „A fost o chestiune între noi și atât”. Apoi, Marius a spus că se concentrează foarte mult pe business-ul pe care îl are cu Oana Roman, unul în care colaborează de minune cu femeia care l-ar fi lăsat fără chei.

ADVERTISEMENT

„Eu știu ce e în familia mea cel mai bine. Noi colaborăm foarte bine și în afacerea cu magazinul. Nu am de ce să mă plâng. Sunt bine, mersi. Sunt sănătos, suntem ok”, a spus cu ceva mai mult entuziasm când a fost rugat să vorbească și despre afacerea lor.

Mesajul de la care au început discuțiile despre relația dintre Oana Roman și Marius Elisei. Foto: Facebook
Oana Roman vorbește destul de des despre viața ei pe rețelele de socializare. Episodul „Cheile”. Foto: Instastory

Disensiunile ajută la promovarea afacerii cu haine?

E interesant de remarcat faptul că, de fiecare dată când aceștia se ceartă, știu să își marcheze limitele, punctele până la care vor să facă declarații. Cu toate că amândoi își expun viața în spațiul public, sunt situații în care par extrem de deranjați dacă li se cere să lămurească dedesubturile diferențelor dintre ei, unele care pot apărea în mod firesc în orice cuplu.

Strategie de marketing sau nu, cert este că astfel de certuri apar deseori atunci când Oana Roman și Marius Elisei pregătesc ceva profesional ori vedeta își schimbă gama de articole vestimentare ale magazinului online sau face reduceri la ele.

Practic, disensiunile nu fac altceva decât să îi țină în atenția presei. La fiecare ”scandal” Oana ține să menționeze și site-ul ei.

Vedeta a rămas pentru o perioadă fără magazinul ei online, după o ceartă cu Elisei

Nu este prima oară când Oana Roman și Marius Elisei sunt subiect de presă. Deși de multe ori pare ofensată pentru că e întrebată despre viața ei personală, tot ea apare în emisiunile de divertisment expunându-și intimitățile. Înainte de cea mai recentă împăcare, Oana a vorbit în emisiunea lui Capatos despre dificultățile pe care le întâmpină în relația ei.

De-a lungul anilor, Oana Roman și Marius Elisei au fost protagoniștii mai multor tensiuni publice. Cu ocazia uneia dintre cele mai răsunătoare despărțiri, Oana a fost ”tăiată” de la afacerea magazinului online. Asta… cu toate că a fost și este imaginea hainelor pe care le vinde la prețuri destul de accesibile.

Marius i-a luat pentru o vreme afacerea, el fiind cel care se ocupă de site. Atunci, Oana a apărut plângând pe Instagram, acuzându-l pe Elisei că nu a procedat corect în ceea ce o privește, deoarece și ea a muncit foarte mult la această afacere.

„Rețelele de socializare au devenit un job pentru mine”

A urmat apoi o altă situație dificilă. La scurt timp după ce s-a pronunțat divorțul dintre cei doi, în anul 2021, despre Marius Elisei s-a aflat că i-ar fi dat târcoale unei alte femei. Vestea nu i-a picat foarte bine fetei fostului premier al României, Petre Roman.

Revenind la certurile ceva mai recente care ar fi zguduit nițel armonia familiei Roman-Elisei, Oana a postat un mesaj care ar arăta că e posibil ca la mijloc să fie o strategie de PR.

Își folosește Oana Roman viața privată pentru promovarea afacerii sale? Foto: Facebook

Vedeta a postat un text care nu avea nicio legătură cu link-ul site-ului ei, semn că aceasta știe să folosească numele și evenimentele din viața personală pentru a-și promova afacerea, lucru pe care îl fac până și marile staruri de peste Ocean.

Recent, într-un interviu acordat pentru FANATIK, Oana a recunoscut că se pot face bani frumoși din social media.

„Rețelele de socializare au devenit un job în sine pentru mine. Lucrul acesta nu era valabil înainte de pandemie, de exemplu. Încă eram doar pe PR și evenimente.

Odată cu venirea pandemiei, mie mi s-au tăiat aripile. Adică tot ceea ce făceam eu practic era imposibil de făcut. Totul era închis. Singura variantă ca să ai activitate era online-ul”, ne-a spus, de curând, Oana Roman.

ADVERTISEMENT