Fotbal intern

Cesar Meza Colli și Nuno Rocha au fost trimiși la echipa a doua! U Craiova vrea să le rezilieze contractele. EXCLUSIV

14.05.2019 | 16:10
Cesar Meza Colli și Nuno Rocha au fost trimiși la echipa a doua a clubului U Craiova

Antrenorul echipei U Craiova, Corneliu Papură, a decis să-i trimită pe jucătorii Cesar Meza Colli și Nuno Rocha la echipa a doua cu doar o etapă înainte de finalul sezonului din Liga 1 Betano. În ultima rundă a play-off-ului, oltenii vor primi sâmbătă vizita formației FC Viitorul, într-un adevărat derby pentru locul trei care asigură participarea în ediția viitoare a Europa League.

Cesar Meza Colli și Nuno Rocha au fost trimiși la echipa a doua

U Craiova a fost depășită în clasamentul play-off-ului Ligii 1 Betano de FC Viitorul și va rata participarea în cupele europene în cazul în care nu va prinde podiumul, iar Astra Giurgiu va câștiga finala Cupei României în care va întâlni trupa lui Gheorghe Hagi la 25 mai, pe stadionul Ilie Oană din Ploiești. Oltenii sunt obligați să câștige în ultima etapă pentru a prinde Europa League sau vor fi susținătorii Viitorului în finala Cupei.

Deși meciul de sâmbătă este unul capital pentru U Craiova, FANATIK a aflat că tehnicianul Corneliu Papură a luat o decizie surprinzătoare trimițându-i la echipa a doua pe jucătorii Cesar Meza Colli și Nuno Rocha. Mai mult decât atât, oficialii grupării din Bănie încearcă rezilierea contractelor celor doi fotbaliști, ambii în vârstă de 27 de ani și care nu au confirmat așteptările în acest sezon.

Nuno Rocha în duel pentru balon cu Mihai Pintilii în meciul FCSB - U Craiova
Nuno Rocha în duel pentru balon cu Mihai Pintilii în meciul FCSB – U Craiova

Nuno Rocha, conflict cu suporterii olteni

Mijlocașul paraguayan Cesar Meza Colli a fost adus la U Craiova la începutul acestui sezon și mai are contract până în vara anului 2021. El a stat mai mult accidentat, iar atunci când a fost pe teren nu a rupt gura târgului. Sud-americanul nu a marcat niciun gol în cele 17 meciuri jucate pentru olteni, 15 în Liga 1 Betano și două în Cupa României. Meza Colli ar fi putut beneficia de plecarea antrenorului italian Devis Mangia de la Craiova, dar el nu a intrat nici în planurile lui Corneliu Papură.

Atacantul Nuno Rocha a revenit în vară la gruparea din Bănie după un an petrecut în Rusia la Tosno, dar întoarcerea sa nu a adus plus pe care îl sperau oltenii. Internaționalul din Insulele Capului Verde are două goluri marcate în cele 16 partide jucate în acest sezon în Liga 1 Betano, dar el a intrat în conflict cu fanii după meciul cu Astra Giurgiu din ultima etapă a sezonului regulat, iar Pavel Badea anunța încă de atunci că acesta nu va mai continua la ”alb-albaștri”.

Partida U Craiova – FC Viitorul, din ultima etapă a play-off-ului Ligii 1 Betano, se va disputa sâmbătă, 18 mai, de la ora 21:00, pe stadionul Ion Oblemenco, și va fi transmis în format LIVE VIDEO și LIVE TEXT pe FANATIK.