Premier League

Cesc Fabregas s-a căsătorit. Ce locație selectă a ales pentru nuntă. Galerie Foto

16.05.2018 | 08:46
Cesc Fabregas sa casatorit Ce locatie selecta a ales pentru nunta Galerie Foto

Cesc Fabregas s-a căsătorit cu Daniella Semaan, alături de care jucătorul lui Chelsea are 3 copii. Nunta a avut loc la Cliveden House, o locație selectă, unde Meghan Markle își va petrece seara de dinaintea căsătoriei cu Prințul Harry. VEZI IMAGINILE SUS ÎN GALERIA FOTO

Soția fotbalistului a postat pe Instagram o fotografie  în care acesta o conduce pe sub un arc de flori albe către locația selectă în care s-a ținut nunta. “Tocmai m-am căsătorit cu acest bărbat chipeș pe care îl ador”, a fost mesajul care a însoțit fotografia. “Tocmai m-am căsătorit cu femeia visurilor mele”, a fost răspunsul lui Fabregas.

Cesc Fabregas și Daniella Semaan merg spre altar
Cesc Fabregas și Daniella Semaan merg spre altar

La nuntă au fost prezenți și cei 3 copii ai lor – Lia, Capri și Leonardo, dar și cei doi copii pe care Daniella îi are dintr-o căsătorie anterioară – Maria și Joseph.

Cesc Fabregas s-a căsătorit, dar nu are timp de relaxare

Cei doi s-au cunoscut într-un restaurant din Londra în urmă cu 7 ani, când Daniella i-a cerut un autograf pentru fiul ei, Joseph. S-au căsătorit în același loc în care Meghan Markle își va petrece seara de dinaintea căsătoriei cu Prințul Harry. Mijlocașul lui Chelsea “s-a așezat la casa lui”, însă nu va putea să se bucure prea mult de luna de miere. După un sezon slab cu Chelsea, care a ratat calificarea în Champions League, Fabregas se pregătește de Mondialul din Rusia.

Cesc Fabregas și Daniella Semaan la nuntă, alături de copii
Cesc Fabregas și Daniella Semaan la nuntă, alături de copii