Fotbal intern

Cestor și Zoua nu vor să mai audă de Astra! La ce echipe din Liga 1 Betano își doresc să joace. “Acolo nu sunt probleme!”

29.05.2019 | 08:26
Cestor si Zoua nu vor sa mai auda de Astra La ce echipe din Liga 1 Betano isi doresc sa joace Acolo nu sunt probleme

Mike Cestor și Jacques Zoua, doi dintre fotbaliștii despre care FANATIK dezvăluia că și-au depus memorii ca să devină liberi de contract pentru că nu au fost plătiți de Astra Giurgiu de câteva luni bune, au vorbit despre situația de la fosta campioană a României și susțin că regretă că au acceptat să joace pentru echipa patronată de Ioan Niculae. Totodată, Cestor și Zoua recunosc că nu ar refuza o ofertă de la FCSB, CFR Cluj, Viitorul sau Universitatea Craiova.

Cestor și Zoua nu vor să mai audă de Astra Giurgiu

“Eu aș rămâne în România dacă aș avea oferte. Mi-a plăcut mult România. De ce nu, dacă există oferte, nu o să zic nu. Nu regret că sunt în România, dar că am venit la Astra da, regret”, a spus Mike Cestor pentru digisport.ro. Acesta a fost completat de Zoua. “La fel și pentru mine, nu m-ar deranja să rămân în România, raportat la situația de la Astra nu cred că ar putea fi mai rău în altă parte.”

“În top 4 al cluburilor care plătesc sunt Viitorul, Craiova, Cluj, FCSB. La FCSB e Gnohere, mi-a spus că nu sunt probleme, la Cluj e Omrani care mi-a spus că nu e nicio problemă, la Viitorul e micul Houri, care mi-a zis că nu e nicio problemă, deci cam asta e. Chiar și la Craiova am vorbit cu Donkor și mi-a sous la fel”, au mai spus Zoua și Cestor.

Cestor Zoua nu vor să mai audă de Astra
Ciprian Deac și Mike Cestor în meciul Astra Giurgiu – CFR Cluj. Sursă foto: sportpictures.ei

Cum a fost convins Zoua să nu plece din România

Jaques Zoua a povestit și cum a reușit să stea într-un apartament din Ploiești fără să plătească chiria. “Eu am avut noroc cu o doamnă care e extrem de drăguță. Eu i-am spus de mai multe ori: uitați ce e, dacă echipa mea nu va plăti, eu o să plec, și ea m-a împiedicat. Am avut noroc cu ea. Până în ziua de azi nu i s-a plătit aproape niciodată chiria, poate doar în primele două luni. E foarte înțelegătoare, foarte drăguță. Personal, nu cred că eu aș putea da apartamentul, un apartament frumos, cuiva care nu a mai plătit de foarte mult timp, să îl las să stea în apartamentul meu.

Am ajuns într-o țară în care am fost surprinși de mentalitatea oamenilor, a românilor, nu era cum credeam, sunt persoane de calitate, primitoare, v-am spus despre proprietara apartamentului, e o doamnă care… În Europa, nimeni nu te va lăsa să stai în apartamentul lui în asemenea condiții. Sincer, noi am fost dezamăgiți de Astra, nu de România. Sunetm corecți. Dacă ar fi fost rău, am fi spus că am ajuns într-o țară care e așa și pe dincolo, dar, sincer, românii sunt oameni… aici am trăit liniștiți, am fost bine primiți peste tot. În Franța imaginea României e rea, dar eu invit oameni aici ca să își facă propria părrere. Aș vrea să închei spunând asta”, a mai adăugat Zoua pentru sursa citată mai sus.