Life

Cezar Ouatu este în doliu. Artistul și-a pierdut fratele: ”Te iubesc oriunde ai fi”

13.12.2020 | 16:20
Cezar Ouatu este in doliu Artistul sia pierdut fratele Te iubesc oriunde ai fi
Cezar Ouatu și fratele său, Theodor Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Cezar Ouatu trece prin momente dificile după ce fratele său cel mare a încetat din viață. Contratenorul și-a găsit cu greu cuvintele în mesajul emoționant lăsat în online pentru ruda sa, Theodor, care a plecat la Ceruri alături de tatăl lor. 

Interpretul a postat pe rețelele de socializare o imagine în care apare alături de fratele său, menționând cu această ocazie că-l va iubi oriunde s-ar afla. Vestea tristă l-a îngenuncheat pe artist, care era foarte apropiat de acesta, în ciuda faptului că erau frați numai de tată.

ADVERTISEMENT

Trupul neînsuflețit al lui Theodor Ouatu a fost deja depus la capela Cimitirului Bolovani Ploiești, cei care l-au cunoscut putând să-i aducă un ultim omagiu înainte de a fi condus pe ultimul drum. Cezar Oautu este extrem de trist, pierderea fratelui fiind un moment dureros.

Cezar Ouatu, momente grele. Artistul și-a pierdut fratele mai mare

„O zi grea pentru mine… Fratele meu iubit, cu ochii blânzi s-a dus astăzi lângă tatăl meu!!! Prea devreme, iubirea mea!!! Te iubesc oriunde ai fi fratele meu !!! Tăticul nostru te așteaptă sus!! Sunt trist rău!!!

ADVERTISEMENT

Pentru toți cei care vor să depună o lumânare și l-au iubit, Ouatu Theodor va fi depus la capela Cimitirului Bolovani Ploiești!!!”, a scris Cezar Ouatu pe pagina sa de Facebook, în dreptul unei fotografii în care apare alături de regretatul său frate.

Interpretul trece printr-un nou moment de cumpănă, după ce în urmă cu câțiva ani și-a pierdut și tatăl. Solistul și-a divinizat părintele pentru care avea numai cuvinte de laudă, în ciuda faptului că era catalogat un adevărat Don Juan și a avut mai multe căsnicii.

ADVERTISEMENT

Cezar Ouatu provine din al doilea mariaj al regretatului său tată, solistul mai având un frate mai mic din ultima căsnicie a părintelui său. Cezar și Darius, fratele mai mic, sunt foarte apropiați. În plus, cântărețul are grijă de cel mic după moartea tatălui lor.

În urmă cu câțiva ani artistul a aflat că are și o soră secretă, care locuiește în Statele Unite ale Americii, tatăl său aflând despre ea abia foarte târziu. Așadar, Cezar Ouatu are trei frați și o soră, nefiind genul de persoană care să vorbească prea des despre familia sa.

ADVERTISEMENT

„Tatăl meu a fost un om gospodar. El a mai avut doi copii din prima căsătorie, eu sunt din a doua. Chiar dacă suntem doar frați de tată, ne iubim foarte mult. Îl mai am pe Darius, fratele meu cel mai mic, din a treia căsătorie a tatălui meu.

Într-o zi, la Filarmonică, acum 10-12 ani, tatăl meu a primit un telefon de la cineva din America: «Bună, Florin, sunt Felicia, din studenție…Vreau ca fata ta să te cunoască într-o zi, să-și cunoască tatăl natural!». Mai am o soră, asta era ideea, în Statele Unite”, a declarat Cezar Ouatu pentru a1.ro.

ADVERTISEMENT
Tags: