Life

Cezar Ouatu încă îi simte lipsa fratelui său. Mesajul emoționant al artistului

12.01.2021 | 15:09
Cezar Ouatu inca ii simte lipsa fratelui sau Mesajul emotionant al artistului
ADVERTISEMENT

Cezar Ouatu încă nu a traversat șocul pierderii fratelui său. Artistul încă îi simte lipsa lui Theodor și cuvintele pe care le-a transmis cu privire la această întâmplare dovedesc acest lucru.

Anul trecut i-a adus fostului reprezentant al României la Eurovizion multe încercări dificile. Pe lângă dificultățile profesionale întâmpinate în pandemie, finalul lui 2020 a venit cu vestea tragică a morții fratelui acestuia.

ADVERTISEMENT

Cei doi erau frați de tată, dar aveau o relație deosebită. Contratenorul și-a adus aminte de Theodor și cu ocazia sărbătorilor, acesta dedicându-i un colind.

Cezar Ouatu încă îi simte lipsa fratelui său. Mesajul emoționant al artistului

Cezar Ouatu și fratele său, Theodor
Cezar Ouatu și fratele său, Theodor
Sursa foto: Facebook.com

În cadrul unei emisiuni, Cezar Ouatu a vorbit despre tragica întâmplare prin care a trecut. „Viața merge inainte, fiecare minut este important. Optimismul este foarte important. Este un subiect delicat din punct de vedere atât al diagnosticului, cât și al sistemulu.

ADVERTISEMENT

A luptat, și-a depășit condiția. Să ai cu semipareză și să îți depășești condiția. Cu puțin timp înainte să moară am aflat că vrea să se călugărească.

El era extrem de mândru de ceea ce sunt acum, vreau să duc numele pe care îl purtăm amândoi cu mândrie mai departe. A fost fratele meu și eroul meu”, a spus cântărețul, potrivit Spynews.ro.

ADVERTISEMENT

Theodor Ouatu era o persoană foarte importantă pentru fratele lui, mărturie stau vorbele acestuia de după moartea bărbatului. Fostul participant la Eurovision, i-a dedicat și un colind înregistrat recent.

„Am înregistrat acest colind sacru minunat acum 5 zile pentru voi toți de Sfintele Sărbători de Crăciun!!! L-am ascultat și eu acum și mă gândesc cât de mult i-ar fi plăcut fratelui meu iubit și de aceea fiecare sunet vreau să-l însoțească acolo sus către o lume mai bună!!! Te iubesc mult eroul meu, Ouatu Theodor”, a scris acesta într-o postare pe Facebook. Cei doi frați cântau adesea împreună.

ADVERTISEMENT

Fratele cântărețului a fost înmormântat cu onoruri militare la Cimitirul Bolovani din Ploiești. Bărbatul absolvise Academia Forțelor Aeriene „Henri Coandă” la Brașov și avea grad de locotenent-colonel. Și tatăl celor doi s-a stins din viață în 2010, în urma unui infarct. Tragica întâmplare recentă i-a amintit artistului și de pierderea părintelui.

ADVERTISEMENT