Life

Cezar Ouatu, mesaj sfâșietor în ziua înmormântării fratelui său: ”Teuțul meu, sunt gol și-mi pare rău”

15.12.2020 | 12:05
Cezar Ouatu mesaj sfasietor in ziua inmormantarii fratelui sau Teutul meu sunt gol simi pare rau
ADVERTISEMENT

Cezar Ouatu traversează momente extrem de dificile, după ce fratele său mai mare a încetat din viață. Marți, în ziua înmormântării, artistul a postat un mesaj sfâșietor pe un site de socializare. 

Prin intermediul unui mesaj postat pe pagina sa de Instagram, Ouatu și-a luat rămas bun de la fratele său, Theodor, decedat duminică. Muzicianul a postat o serie de fraze extrem de emoționate, care arată încă o dată cât de apropiați erau cei doi.

ADVERTISEMENT

Artistul nu poate concepe viața fără fratele său, însă e convins că acesta va avea grijă de el și familia lui și îi va veghea necondiționat. Totodată, Cezar Ouatu se consolează cu faptul că fratele lui va fericit acolo sus, unde se va întâlni și cu tatăl lor.

Cezar Ouatu, mesaj sfâșietor după decesul fratelui său

Sunt zile extrem de grele pentru Cezar Ouatu, care este dărâmat de durere, după ce fratele lui, Theodor Ouatu, s-a stins din viață.

ADVERTISEMENT

Tragedia de duminică a venit ca un trăznet peste familia artistului, care marți trebuie să-și înmormânteze fratele. Din tot acest coșmar, Cezar Ouatu și-a găsit cu greu cuvintele pentru a-i transmite un ultim omagiu fratelui său plecat prea devreme din familia artisului.

”Eroul meu, frumosul meu, un intelectual desăvârșit de o modestie și un bun simț rar întâlnit, colonelul meu, pasionatul meu de muzică, campionul meu de aikido, glumețul meu, iubitul meu frate, astăzi este ultima zi printre pământeni și parcă mi-e tot mai greu sa mă obișnuiesc că ne luăm rămas bun dar cred și-mi dau seama că vei fi fercit acolo și ne vei veghea pe noi toți cei care te-am iubit!!!

ADVERTISEMENT

Teuțu meu, sunt gol și-mi pare tare rău, prea devreme dar știu că tata va fi fericit să vă întâlniți”, a scris artistul Cezar Ouatu pe Instagram.

Theodor Ouatu va fi condus pe ultimul drum, marți, în Cimitirul Bolovani din Ploiești. În mesajul său de pe rețeaua socială, Cezar Ouatu a pomenit și de tatăl său, Florin Ouatu, decedat în urmă cu 10 ani.

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

A post shared by CEZAR OUATU (@cezar.ouatu)

Fratele lui Cezar Ouatu a murit duminică

Fratele lui Cezar Ouatu a murit la finele acestei săptămâni, iar artistul, devastat de durere, a transmis un mesaj emoționant în social media, unde i-a adus un omagiu lui Theodor.

”O zi grea pentru mine… Fratele meu iubit, cu ochii blânzi s-a dus astăzi lângă tatăl meu!!! Prea devreme, iubirea mea!!! Te iubesc oriunde ai fi fratele meu !!! Tăticul nostru te așteaptă sus!! Sunt trist rău!!!

Pentru toți cei care vor să depună o lumânare și l-au iubit, Ouatu Theodor va fi depus la capela Cimitirului Bolovani Ploiești!!!”, a scris Cezar Ouatu pe pagina sa de Facebook.

ADVERTISEMENT