Carousel hot news

CFR Cluj a CÎŞTIGAT primul proces cu jucătorii care reclamă RESTANŢE financiare

Tribunalul Comerical Cluj a dat o soluţie în defavoarea celor peste 50 de contestaţii formulate de foşti şi actuali jucători de la CFR, agenţi şi firme de impresariat, care au solicitat să...
Autor: Silviu Ghering | 05.07.2015 | 14:33
CFR Cluj a CÎŞTIGAT primul proces cu jucătorii care reclamă RESTANŢE financiare

Tribunalul Comerical Cluj a dat o soluţie în defavoarea celor peste 50 de contestaţii formulate de foşti şi actuali jucători de la CFR, agenţi şi firme de impresariat, care au solicitat să fie incluşi în categoria salariaţilor, în tabelul preliminar de creanţe.

Practic, judecătorul sindic a validat încadrarea jucătorilor la categoria creditorilor chirografari, cea mai puţin privilegiată, aşa cum a fost trecută în tabelul preliminar al creditorilor de către administratorul judiciar, firma RTZ&Partners.

DINAMO. Englezii ACUZĂ un şef al “haitei” că a fost SECURIST!

Reprezentanţii jucătorilor au solicitat, împreună cu Finanţele Cluj, să fie trecuţi în categoria salariaţilor, care au întâietate în recuperarea restanţelor băneşti. Dacă tabelul va fi aprobat în această formă, şansele ca jucătorii să îşi primească toţi banii sunt minime. Decizia nu este însă una definitivă şi poate fi atacă cu recurs!

“Cei de la FRF vor iar să ne sancţioneze pentru o vină care nu ne aparţine”

CFR Cluj a iniţiat un dosar la Tribunalul Sportiv de la Lausanne, alături de Petrolul Ploieşti. Comisia de Apel pentru acordarea licenţei cluburilor a menţinut sancţiunea primei comisii, de a penaliza cu -6 puncte din sezonul următor pentru încălcarea criteriului financiar comisii! Mai exact, cele două grupări nu au putut face dovada achitării datoriilor către jucători şi alte cluburi la audierile pentru obţinerea licenţei pentru sezonul viitor. Conform celor de la FRF, CFR trebuie să obţină o decizie de la TAS până la 31 iulie. Această speţă de la TAS ar putea declanşa un nou scandal în Liga 1, iar clasamentul ar fi dat peste cap a doua oară!

STEAUA. Vine SUPERCUPA! Prima decizie RADICALĂ luată de Rădoi

CFR va pleda din nou la TAS având ca temei rigorile legii insolvenţei şi spune că nu poate fi penalizată, deoarece datoriile respective nu pot fi plătite înaintea aprobării planului de reorganizare, care va fi aprobat abia la toamnă. “Cei de la FRF vor iar să ne sancţioneze pentru o vină care nu ne aparţine, dar ne-am adresat la TAS şi cred că vom câştiga procesul. Legea insolvenţei este de partea noastră”, a spus Iuliu Mureşan pentru looktv.ro.

Sursa: stiriledesport.ro

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!