Fotbal intern

CFR mai şi cedează jucători! Fiul unui fost “petrolist” s-a “mutat” tot în Liga 1

Liderul Ligii 1, CFR Cluj, a cedat un tânăr fotbalist altei grupări din primul eşalon. Fiul lui Daniel Chiriţă, Alexandru, a ajuns la Sepsi Sf. Gheorghe.
Autor: George Heisu | 21.11.2017 | 18:06
CFR mai şi cedează jucători! Fiul unui fost
Aproape nu trece zi fără ca liderul Ligii 1, CFR Cluj, să nu facă o “mutare” pe piaţa transferurilor… În general, gruparea din Gruia punctează la capitolul “sosiri”, dar marţi clujenii au şi cedat un fotbalist unei alte echipe din Liga 1 Betano.
 
Este vorba despre fiul fostului jucător de la Petrolul şi Rapid, Daniel Chiriţă, Alexandru, care şi-a reziliat contractul cu CFR şi a semnat imediat cu Sepsi Sfântu Gheroghe. A fost luptă mare pentru semnătura jucătorului între nou-promovată şi Concordia Chiajna, dar în final Sepsi a avut câştig de cauză.
 
Sepsi se laudă că a luat de la CFR un viitor fotbalist de naţională
 
“E o nouă provocare pentru mine, un pas îniante. Sunt bucuros pentru că am ajuns la un club cu un proiect frumos şi că am întâlnit aici oameni foarte serioşi”, a declarat Chiriţă pentru GSP.RO. Oficialii grupării din Covasna, confirmă transferul fotbalistului care a mai evoluat în scurta sa carieră la Ştefăneşti, Ajaccio, Dinamo II şi Petrolul.
 
“De azi e jucătorul nostru, ne punem mari speranţe în el. E un fotbalist tânăr, promiţător. Ni l-am dorit foarte mult. Discutam de o lună despre el cu impresarul Bogdan Apostu. Ne bucurăm că l-am luat pentru că ducem lipsă de jucători tineri. Avem mare încredere în el, l-am luat că să joace meci de meci şi să ne ajute. Dacă va confirma în teren speranţele puse în el, poate fi o soluţie pentru naţională pe viitor. E un jucător cu mare potenţial. Acesta e doar începutul, deja lucrăm pentru paşii urmărtori. Vom mai aduce întăriri pentru a ne îndeplini obiectivul. La finalul lui decembrie sperăm să avem lotul conturat. Nu vom putea ţine 35 de jucători, iar fotbaliştii care nu pot face faţă cerinţelor antrenorului vor pleca. Mai sunt 4 etape în care jucătorii trebuie să-l convingă de faptul că merită să rămână”, a afirmat Janos Bokor, managerul celor de la Sepsi. 
 
100.000 de euro este cota lui Alexandru Chiriţă pe transfermarkt.de
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE