Fotbal intern

CFR a cerut oficial depunctarea FCSB-ului. Becali riscă o suspendare uriaşă. Foto

24.04.2018 | 10:48
CFR a cerut oficial depunctarea FCSBului Becali risca o suspendare uriasa Foto

CFR a cerut depunctarea FCSB-ului – vezi detalii aici, iar Becali riscă suspendarea până la 12 luni şi echipa să fie penalizată cu trei puncte. Ardelenii au depus memoriu la Comisia de Disciplină a Federaţiei Române împotriva “roş-albaştrilor”.

Actele depuse de CFR Cluj prin care cere depunctarea FCSB-ului fac referire la declaraţiile lui Gigi Becali care se încadrează la articolul 52.5 din Regulamentul Disciplinar, anunţă sport.ro.  CLICK PE GALERIA FOTO DE MAI SUS PENTRU A VEDEA DOCUMENTUL DEPUS DE CFR CLUJ LA COMISIA DE DISCIPLINĂ!

CFR cere depunctarea FCSB-ului. Ce zice regulamentul

“Declaraţiile făcute de persoanele care sunt de natură să prejudicieze imaginea fotbalului cum ar fi, dar fără a se limita la: corectitudinea desfăşurării jocurilor de fotbal, cele privind prestaţia arbitrilor, încălcarea unor prevederi regulamentare, activitatea unor persoane care intră sub incidenţa prezentului regulament, plata unor sume de bani pentru simularea partenerilor de competiţie sau altele asemenea care nu sunt dovedite, se sancţionează la prima abatere cu măsura suspendării de la 8 la 16 jocuri pentru jucători sau antrenori şi de la 6 la 12 luni pentru oficiali şi penalitatea sportivă de la 5.000 de lei la 300.000 de lei, iar clubul de care aparţine această persoană va fi sancţionat cu scăderea a trei puncte din cele obţinute în campionatul în care participă echipa din categorie superioadă”, apare în articolul 52.5 din Regulamentul Disciplinar.

FCSB – CFR Cluj va avea loc în etapa a 7-a din playoff-ul Ligii 1 Betano, sezonul 2017-2018, duminică, de la ora 20.45, LIVE VIDEO pe www.fanatik.ro.

Sursă foto: digisport