Fotbal intern

Video. CFR Cluj – Astra 2-0. Petrescu, la cinci puncte peste FCSB

CFR Cluj învinge Astra fără emoţii, goluri marcate de Culio şi Ţucudean, şi se desprinde de FCSB. Are cinci puncte avans în Liga 1 Betano,
Video CFR Cluj  Astra 20 Petrescu la cinci puncte peste FCSB
ADVERTISEMENT

UPDATE, ora 22:41 / Presiunea creşte pe FCSB înainte de derby-ul cu Dinamo. CFR Cluj învinge Astra cu 2-0 şi are cinci puncte avantaj. Ţucudean a dat primul gol la ardeleni şi l-a egalat pe Gnohere în ierarhia celor mai buni marcatori din Liga 1. Astra riscă să piardă locul de play-off.


UPDATE. Echipele de start 

CFR Cluj: Arlauskis – Manea, Vinicius, Mureşan, Camora – Hoban, Djokovic – Deac, Culio, Ioniţă – Ţucudean

ADVERTISEMENT

Astra: Iliev – Butean, Bejan, Polczak, Stan – Mrzljak, Seto – L. Buş, Fl. Matei, Moise – Abang

Edi Iordănescu, antrenorul Astrei, nu l-a inclus în lot pe Urko Vera, atacantul adus de la CFR în această iarnă, deşi acesta nu este accidentat!

ADVERTISEMENT

UPDATE.  Edi Iordănescu a vorbit înaintea meciului cu CFR despre cât de complicat va fi pentru echipa sa să câştige pe terenul unde nimeni nu a făcut-o în acest campionat. Iordănescu jr. îl laudă pe Dan Petrescu, despre care spune că este un antrenor excelent şi secretul succesului celor de la CFR în acest sezon. 

VEZI AICI MECIUL LIVE VIDEO! 

“Ne aşteaptă un meci infernal. Întâlnim o echipă foarte valoroasă a campionatului, o candidată importantă la titlu, o echipă cu multă calitate şi maturitate în joc. Deasemenea o echipă foarte echilibrată pe toate momentele jocului şi asta e în totalitate meritul lui Dan Petrescu.Un antrenor extrem de valoros şi experimentat.

ADVERTISEMENT

Sunt conştient că la CFR nu a caştigat nimeni, foarte greu se iau puncte. Tot aşa accept ideea ca ei pleacă clar din poziţia de favorită şi ştiu că va încerca să-şi pună rapid amprenta pe joc şi să îşi asume ritmul jocului. Fotbalul este însă imprevizibil, iar noi avem atuurile noastre. Cred în echipă şi în jucatorii pe care îi antrenez”, a spus Iordănescu pentru Gsp.ro. 


CFR – Astra LIVE STREAM Liga 1 Betano. Partida se va juca de la ora 20:45 şi va fi oficiată de Alexandru Tudor, împreună cu Vladimir Urzică şi Ciprian Danşa.

ADVERTISEMENT

CFR – Astra LIVE STREAM Liga 1 Betano. Alexandru Ioniţă va juca astfel pentru prima dată împotriva fostei sale echipe, după ce Astra Giurgiu l-a vândut în această iarnă la liderul Ligii 1.

“Super Dan” se teme de Edi

Dab Petrescu a prefaţat partida cu fosta campioană a României: “Au făcut 1-1 la Steaua, Craiova, Viitorul, Dinamo şi 3-1 la Botoşani, în toate meciurile cu echipele de play-off, în deplasare, nu au pierdut şi acum sper ca noi să fim primii care câştigă cu ei. Nu degeaba Edi Iordănescu e băiatul unui mare antrenor, care a fost antrenorul meu atâţia ani, se vede că a învăţat multe de la tatăl lui”, a declarat Petrescu.

Echipele probabile:
CFR Cluj:
Arlauskis – Cr. Manea, Vinicius, A. Mureşan, Camora – Djokovic, Hoban, Culio – Ioniţă, Ţucudean, Deac.

Astra: Iliev – Butean, Bejan, Polczak, Al. Stan – Takayuki, Mrzljak – L. Buş, Balaure, Fl. Matei – Vera.

Partida CFR Cluj – Astra Giurgiu se va disputa în Gruia, de la ora 20:45, şi va fi transmisă în format LIVE VIDEO pe FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT