Cât de greu va fi pentru Ioniţă cu FCSB: ”Chiar trebuie să mă abţin!”

cfr-chiajna, alex ionita, liga 1 betano, sebastian mailat

Alexandru Ioniţă şi Sebastian Mailat au debutat pentru clujeni în CFR - Chiajna 2-0 în Liga 1 Betano. Declaraţiile celor doi

CFR Cluj a învins cu 2-0 într-un meci în care Dan Petrescu a titularizat pe Ţucudean, Ioniţă şi Mailat dintre noile achiziţii. Alexandru Ioniţă a făcut un meci destul de bun, a avut şi două ocazii însă nu a reuşit să marcheze. La final a explicat cum s-a simţit la primul meci la CFR. 

”M-am simţit extraordinar, au fost şi mulţi suporteri la stadion şi ne-au împins spre victorie. Am făcut un meci bun în seara asta. Finalele vin de-abia în play-off, nu e o finală acum cu FCSB. Mai avem de pus la punct pregătirea fizică, trebuie să ne acomodăm cu clima, pentru că ne-am pregătit la 20 de grade. Trebuie să ne păstrăm primul loc până la final. Avem un grup foarte organizat, putem luam titlul, Trebuie să mă abţin acum la declaraţii despre FCSB, nu vreau să mai spun lucrurile din trecut”, a spus Alexandru Ioniţă. 

CFR - Chiajna 2-0. Mailat: ”Avem un antrenor extraordinar!”

Sebastian Mailat a debutat cu gol la CFR, marcând direct în vinclu pentru 2-0. Mijlocaşul adus de la Timişoara a vorbit după partida despre bucuria de a fi antrenat de Dan Petrescu. 

”Mă bucur mult că am spart gheaţa, dar mai fericit sunt pentru primul loc. Avem un antrenor bun, care ştie să ne motiveze şi cred că am făcut cele mai bune transfeuri în această iarnă. Aşa că putem lua titlul. Lupta va fi cu FCSB şi Craiova”, a spus Sebastian Mailat.