Fotbal intern

Cât de greu va fi pentru Ioniţă cu FCSB: ”Chiar trebuie să mă abţin!”

Alexandru Ioniţă şi Sebastian Mailat au debutat pentru clujeni în CFR - Chiajna 2-0 în Liga 1 Betano. Declaraţiile celor doi
05.02.2018 | 23:31
Cât de greu va fi pentru Ioniţă cu FCSB: ”Chiar trebuie să mă abţin!”
ADVERTISEMENT

CFR Cluj a învins cu 2-0 într-un meci în care Dan Petrescu a titularizat pe Ţucudean, Ioniţă şi Mailat dintre noile achiziţii. Alexandru Ioniţă a făcut un meci destul de bun, a avut şi două ocazii însă nu a reuşit să marcheze. La final a explicat cum s-a simţit la primul meci la CFR. 

”M-am simţit extraordinar, au fost şi mulţi suporteri la stadion şi ne-au împins spre victorie. Am făcut un meci bun în seara asta. Finalele vin de-abia în play-off, nu e o finală acum cu FCSB. Mai avem de pus la punct pregătirea fizică, trebuie să ne acomodăm cu clima, pentru că ne-am pregătit la 20 de grade. Trebuie să ne păstrăm primul loc până la final. Avem un grup foarte organizat, putem luam titlul, Trebuie să mă abţin acum la declaraţii despre FCSB, nu vreau să mai spun lucrurile din trecut”, a spus Alexandru Ioniţă. 

ADVERTISEMENT

CFR – Chiajna 2-0. Mailat: ”Avem un antrenor extraordinar!”

Sebastian Mailat a debutat cu gol la CFR, marcând direct în vinclu pentru 2-0. Mijlocaşul adus de la Timişoara a vorbit după partida despre bucuria de a fi antrenat de Dan Petrescu. 

”Mă bucur mult că am spart gheaţa, dar mai fericit sunt pentru primul loc. Avem un antrenor bun, care ştie să ne motiveze şi cred că am făcut cele mai bune transfeuri în această iarnă. Aşa că putem lua titlul. Lupta va fi cu FCSB şi Craiova”, a spus Sebastian Mailat. 

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri