”Dinamo e disperată! Eu fac tot posibilul să nu intre în play-off!”

Alex Bradescu   
in Dinamo
05/02/2018, 23:42
”Dinamo e disperată! Eu fac tot posibilul să nu intre în play-off!”

Claudiu Bumba a recunoscut că echipa sa a jucat cu frică în marea majoritate a minutelor din partida pierdută în faţa celor de la CFR, însă promite că lucrurile vor sta cu totul altfel în meciul cu Dinamo. Îndepărtat din Ştefan cel Mare la începutul sezonului, Bumba are acum gânduri de revanşă.

”Am intrat timoraţi în prima repriză, de-abia la pauză ne-am trezit. În a doua parte am jucat binişor, puteam să întoarcem scorul, dar în seara asta nu a fost să fie. Ne-am creat şi câteva ocazii, asta ne dă moral pentru meciul cu Dinamo. CFR e puternică, e echipă de gabarit, va fi foarte greu pentru echipele care vin la Cluj. Cu Dinamo presiunea e pe ei, sunt disperaţi, sunt un brand şi ar fi dezastru pentru ei să nu intre în play-off. Eu o să fac tot posibilul să-i încurc”, a spus Claudiu Bumba. 

CFR – Chiajna 2-0. Moldovan: ”CFR e cea mai bună din România!”

Antrenorul Concordiei, Ion Moldovan, a vorbit şi el despre teama pe care au avut-o jucătorii săi la meciul cu CFR. Tehnicianul a recunoscut problemele financiare de la echipă dar a promis că salariile vor achitate în această săptămână. 

”În prima repriză ne-a fost mult prea teamă. După ce am făcut schimbări echipa a arătat total diferit. Sunt câteva probleme salariale, dar nu ca la multe alte echipe din ţară. CFR este cea mai bună echipă din ţara, îşi merită locul în clasament. Sper ca meciul cu Dinamo să fie cu totul altfel”, a spus Moldovan. 

Ştirea MOMENTULUI

Scandal la FC Voluntari! Opriţa şi staff-ul au plecat de la club

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.