Fotbal intern

”Dinamo e disperată! Eu fac tot posibilul să nu intre în play-off!”

Claudiu Bumba vrea să le plătească o poliţă celor de la Dinamo. Ce a spus după CFR - Chiajna 2-0 în Liga 1 Betano
05.02.2018 | 23:42
”Dinamo e disperată! Eu fac tot posibilul să nu intre în play-off!”

Claudiu Bumba a recunoscut că echipa sa a jucat cu frică în marea majoritate a minutelor din partida pierdută în faţa celor de la CFR, însă promite că lucrurile vor sta cu totul altfel în meciul cu Dinamo. Îndepărtat din Ştefan cel Mare la începutul sezonului, Bumba are acum gânduri de revanşă.

”Am intrat timoraţi în prima repriză, de-abia la pauză ne-am trezit. În a doua parte am jucat binişor, puteam să întoarcem scorul, dar în seara asta nu a fost să fie. Ne-am creat şi câteva ocazii, asta ne dă moral pentru meciul cu Dinamo. CFR e puternică, e echipă de gabarit, va fi foarte greu pentru echipele care vin la Cluj. Cu Dinamo presiunea e pe ei, sunt disperaţi, sunt un brand şi ar fi dezastru pentru ei să nu intre în play-off. Eu o să fac tot posibilul să-i încurc”, a spus Claudiu Bumba. 

CFR – Chiajna 2-0. Moldovan: ”CFR e cea mai bună din România!”

Antrenorul Concordiei, Ion Moldovan, a vorbit şi el despre teama pe care au avut-o jucătorii săi la meciul cu CFR. Tehnicianul a recunoscut problemele financiare de la echipă dar a promis că salariile vor achitate în această săptămână. 

”În prima repriză ne-a fost mult prea teamă. După ce am făcut schimbări echipa a arătat total diferit. Sunt câteva probleme salariale, dar nu ca la multe alte echipe din ţară. CFR este cea mai bună echipă din ţara, îşi merită locul în clasament. Sper ca meciul cu Dinamo să fie cu totul altfel”, a spus Moldovan. 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri