Fotbal intern

CFR-istul dorit de Gigi a luat galben într-un minut! Suspendat cu FCSB!

Billel Omrani a luat galben la un minut după ce a intrat pe teren în CFR - Chiajna 2-0 în Liga 1 Betano. E jucătorul dorit de Gigi Becali
05.02.2018 | 23:59
CFR-istul dorit de Gigi a luat galben într-un minut! Suspendat cu FCSB!

Billel Ormani nu va fi pe teren la ”meciul sezonului”, aşa cum l-a numit antrenorul său, Dan Petrescu. Atacantul francez a fost introdus pe teren de Dan Petrescu în repriza secundă a partidei câştigate cu 2-0 de CFR în faţa Concordiei Chiajna şi a avut nevoie de doar un minut pentru a încasa cartonaşul galben. 

Omrani a intrat în minutul 82, iar în 83 şi-a ţinut un adversar, motiv pentru care arbitrul Cătălin Popa i-a arătat cartonaşul galben. Cum avea deja şase în Liga 1 Betano, el va fi suspendat pentru meciul cu FCSB din etapa următoare. 

CFR – Chiajna 2-0. Petrescu a contestat decizia

La final, Dan Petrescu s-a arătat dezamăgit de cartonaşul încasat de jucătorul de 24 de ani. ”Nu merita să primească galben. L-a tras pe adversar, dar nu era de galben, a fost un simplu fault. Luăm prea uşor cartonaşe! Îmi pare rău de Omrani, chiar aveam de gând să-l titularizez”, a spus Petrescu. 

Billel Omrani a fost dorit în iarnă de Gigi Becali, care a încercat să-l ia de la CFR Cluj. Becali anunţase chiar că s-a înţeles cu Omrani pentru ca acesta să vină în vară la FCSB. 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri