Petrescu laudă achiziţiile şi e gata de FCSB: ”Meciul sezonului!”

Alex Bradescu   
in Stiri sportive
05/02/2018, 23:21
Petrescu laudă achiziţiile şi e gata de FCSB: ”Meciul sezonului!”

CFR-ul lui Dan Petrescu a trecut cu puţine emoţii de Concordia Chiajna. Tehnicianul a lăudat jocul celor trei nou transferaţi pe care i-a introdus pe teren din primul minut. 

”E greu până îţi intri în ritm, ştiam că avem de jucat cu o echipă foarte bună în deplasare. Dacă Bud făcea 1-1 era alta desfăşurarea meciului. Noile achiziţii, speram să ne aducă un plus pe faza de atac şi l-au adus. Au jucat foarte bine toţi. Mailat şi Ioniţă…te aşteptai să aibă trac, dar ei au driblat, au şutat. Şi de Ţucudean sunt mulţumit, a făcut un meci excelent”, a spus Petrescu. 

CFR – Chiajna 2-0. Petrescu vorbeşte de meciul cu FCSB

Dan Petrescu a explicat că, în optica lui, deplasare din etapa următoare de pe Arena Naţională e meciul sezonului, mai ales din cauza orgoliilor care sunt în joc la un astfel de meci.

”E cel mai important meci al campionatului cu Steaua, sunt multe orgolii. Trebuie să jucăm mai bine decât am făcut-o azi, au tot ce trebuie cei de la Steaua ca să se bată la titlu. Eu nu vreau să comentez nici dacă luăm campionatul şi nici vorbele lui Gigi Becali, că suntem echipă ungurească”, a încheiat Petrescu.  
 

Ştirea MOMENTULUI

Franța – Croația 4-2, finala la CM 2018. Francezii, campioni mondiali după 20 de ani!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.