Fotbal intern

Petrescu laudă achiziţiile şi e gata de FCSB: ”Meciul sezonului!”

Declaraţiile lui Dan Petrescu după CFR - Chiajna 2-0 în Liga 1 Betano. Laude pentru noile achiziţii şi ce crede despre derby-ul cu FCSB
05.02.2018 | 23:21
Petrescu laudă achiziţiile şi e gata de FCSB: ”Meciul sezonului!”
ADVERTISEMENT

CFR-ul lui Dan Petrescu a trecut cu puţine emoţii de Concordia Chiajna. Tehnicianul a lăudat jocul celor trei nou transferaţi pe care i-a introdus pe teren din primul minut. 

”E greu până îţi intri în ritm, ştiam că avem de jucat cu o echipă foarte bună în deplasare. Dacă Bud făcea 1-1 era alta desfăşurarea meciului. Noile achiziţii, speram să ne aducă un plus pe faza de atac şi l-au adus. Au jucat foarte bine toţi. Mailat şi Ioniţă…te aşteptai să aibă trac, dar ei au driblat, au şutat. Şi de Ţucudean sunt mulţumit, a făcut un meci excelent”, a spus Petrescu. 

ADVERTISEMENT

CFR – Chiajna 2-0. Petrescu vorbeşte de meciul cu FCSB

Dan Petrescu a explicat că, în optica lui, deplasare din etapa următoare de pe Arena Naţională e meciul sezonului, mai ales din cauza orgoliilor care sunt în joc la un astfel de meci.

”E cel mai important meci al campionatului cu Steaua, sunt multe orgolii. Trebuie să jucăm mai bine decât am făcut-o azi, au tot ce trebuie cei de la Steaua ca să se bată la titlu. Eu nu vreau să comentez nici dacă luăm campionatul şi nici vorbele lui Gigi Becali, că suntem echipă ungurească”, a încheiat Petrescu.  
 

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri