Video. CFR, lejer cu Chiajna. Mailat, eurogol, Culio, penalty ratat!

Mirela Apostol   
in Stiri sportive
05/02/2018, 15:00
Video. CFR, lejer cu Chiajna. Mailat, eurogol, Culio, penalty ratat!

UPDATE. CFR Cluj câştigă în faţa Chiajnei cu 2-0 ultimul meci al rundei a 23-a şi revine pe locul 1, unde a stat FCSB, timp de două zile, după victoria de la Mediaş. Golurile echipei lui Dan Petrescu au fost reuşite de Vinicius şi  Mailat, ultimul cu o euro-execuţie. La 2-0, Culio a ratat un 11 metri, primul din acest sezon pentru el!


CFR – Chiajna este ultimul meci al primei etape din 2018 în Liga 1 Betano, iar Dan Petrescu speră că va reuşi să se impună în faţa unei echipe cu joc solid în deplasare, după cum spune “Bursucul”. Antrenorul ardelenilor a vorbit şi despre lupta la play-off şi şansele lui Dinamo de a termina între primele şase echipa la finalul sezonului regulat. VEZI LIVE VIDEO CFR – CHIAJNA LIVE STREAM LIGA 1 BETANO.

CFR – CHIAJNA LIVE STREAM LIGA 1 BETANO. “Campionatul a început pentru alţii, pentru noi nu. Primul meci după pauză e foarte greu, toate echipele intră mai greu în formă. Cred că diferenţa dintre cele două echipe va fi mică, dacă va fi o diferenţă. Mă aştept ca adversarii să joace foarte organizat, îl cunosc pe antrenorul lor foarte bine. Am văzut în campionat de ce sunt capabili, în ultimele 7 deplasări Concordia a câştigat 5 meciuri. Joacă foarte bine, s-au organizat în apărare şi lovesc pe contraatac. Au jucători foarte buni pentru un astfel de joc, Bumba, Batin, Grădinaru. Aşa au jucat şi în ultimul lor meci, cu Grasshopper Zurich şi au terminat la egalitate, 2-2.

“Toate echipele se vor bate la titlu”

CFR – CHIAJNA LIVE STREAM LIGA 1 BETANONu sunt sigur nici de primul 11, dar nici de sistemul în care vom juca. Trebuie să exersăm şi fazele fixe. Dinamo dacă se va califica în play-off se va bate la campionat. Dacă nu se înjumătăţeau punctele nu aveau nicio şansă, dar sunt convins că toate cele şase echipe din play-off se vor bate pentru titlu. Cu lotul pe care îl are, Dinamo va fi în play-off”, a spus Dan Petrescu la conferinţa de presă.

Echipe probabile:

CFR Cluj (4-2-3-1): Arlauskis – Cr. Manea, Vinicius, Gilvan, Camora – Hoban, Djokovic – Costache, Culio, Al. Ioniţă – Ţucudean
Antrenor: Dan Petrescu

Concordia (4-2-3-1): Vitkauskas – Bărboianu, Albu, Manasse, Fota – R. Deaconu, Bucşa – Grădinaru, V. Gheorghe, Bumba – Batin
Antrenor: Ion Moldovan

Arbitru: Cătălin Popa
Asistenţi: Adrian Ghinguleac şi Danil Mitruţi

CFR – CHIAJNA LIVE STREAM LIGA 1 BETANO. Partida se va disputa de la ora 20:45 şi va fi transmisă în format LIVE VIDEO pe FANATIK.RO.

Ştirea MOMENTULUI

Kylian Mbappe dedică victoria tuturor francezilor: “Suntem mândri că i-am făcut fericiţi”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.