Sport

CFR Cluj a ajuns la Roma pentru primul meci cu Lazio! Neluțu Varga e cu echipa și are peste 50 de invitați speciali. Video exclusiv

CFR Cluj a ajuns la Roma pentru meciul tur cu Lazio din play-off-ul pentru optimile Conference League. Neluțu Varga i-a însoțit pe jucători în capitala Italiei.
15.02.2023 | 16:34
CFR Cluj a ajuns la Roma. Neluțu Varga i-a însoțit pe jucătorii lui Dan Petrescu. Sursă foto: colaj Fanatik.
ADVERTISEMENT

CFR Cluj a ajuns la Roma pentru confruntarea cu Lazio din Conference League. Lotul campioanei României și-a făcut apariția în jurul orei 14:00, ora locală, la hotelul din Roma. Neluțu Varga i-a însoțit pe jucători și a avut alături 50 invitați speciali.

CFR Cluj a ajuns la Roma! Ardelenii au antrenamentul oficial la ora 18:30

CFR Cluj a rămas singura reprezentantă a României în Europa. Campioana ultimelor cinci sezoane din SuperLiga o înfruntă pe Lazio pentru un loc în optimile de finală din Conference League, joi, 16 februarie, ora 22:00. Meciul retur va avea loc o săptămână mai târziu în Gruia.

ADVERTISEMENT

Echipa finanțată de Neluțu Varga este cazată la hotelul „Villa Pamphili” din Roma, care se află la 8 kilometri de Stadio Olimpico, circa 20 de minute de mers. O cameră dublă la hotelul din capitala Italiei costă 140 de euro pe noapte în aceste zile.

Jucătorii CFR-ului au mers direct la masă după ce au ajuns la hotelul din Roma. Apoi s-au înghesuit la lift pentru a ajunge în camere, la odihnă, în condițiile în care, pe seară, au un program mai încărcat. La 18:30, ora Italiei, este programată conferința de presă. Dan Petrescu pare destul de stresat înaintea duelului cu echipa antrenată de Maurizio Sarri. Mai ales că vine după două eșecuri consecutive în SuperLigă, 0-1 cu FCSB și 0-2 la Craiova.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

La o jumătate de oră după conferința de presă, jucătorii CFR-ului vor efectua antrenamentul oficial. Vestea bună este că formația din Ardeal nu se confruntă cu probleme de lot, iar Dan Petrescu se va putea baza pe toți jucătorii trecuți pe lista de Conference League. În ceea ce privește programul din ziua meciului, jucătorii CFR-ului vor ieși la o plimbare dimineață, după care se vor odihni pentru meciul de pe „Olimpico”.

Edi Iordănescu va urmări din tribune meciul CFR-ului cu Lazio

CFR Cluj va avea parte de o prezență surpriză în timpul jocului cu Lazio de pe Stadio Olimpico, arenă cu o capacitate de 70,634 de locuri. FANATIK a dezvăluit în exclusivitate că selecționerul României, Edi Iordănescu, va fi în tribune la meciul campioanei României.

ADVERTISEMENT

Obiectivul principal al lui Edi Iordănescu este monitorizarea jucătorilor de la CFR Cluj, mai ales că într-o lună și 10 zile România încep preliminariile pentru Euro 2024. Din informațiile FANATIK, jucătorii care primesc cea mai mare atenție din partea selecționerului sunt Cristi Manea, Andrei Burcă și Mario Camora.

Căpitanul ardelenilor poate fi o soluție importantă pentru Edi Iordănescu la națională, deoarece Nicușor Bancu este accidentat. Mihai Rotaru, patronul Universității Craiova, a declarat în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI că fundașul oltenilor este așteptat să joace primul meci după accidentare în luna aprilie.

ADVERTISEMENT

Lazio, patru meciuri la rând fără victorie înaintea duelului cu CFR Cluj

CFR Cluj a pierdut cu FCSB și Universitatea Craiova în ultimele două etape din SuperLiga, însă ardelenii se pot mobiliza pentru meciul cu Lazio. Italienii au patru meciuri consecutive fără victorie, ultimul succes fiind înregistrat pe 24 ianuarie, 4-0 cu AC Milan.

Cele două formații s-au mai întâlnit în grupele Europa League din sezonul 2019/2020, iar victoriile au fost împărțite. CFR Cluj s-a impus în România, 2-1 după golurile lui Deac și Omrani, în timp ce Lazio a câștigat pe Stadio Olimpico, scor 1-0, grație golului marcat de Joaquin Correa, ajuns la Inter.

ADVERTISEMENT