Sport

CFR Cluj a anunțat prețurile biletelor pentru derby-ul de titlu cu FCSB. Care e programul caselor

Campioana României, CFR Cluj, a anunțat prețul și programul caselor de bilete pentru derby-ul cu FCSB, care poate decide titlul în Casa Pariurilor Liga 1.
11.04.2022 | 23:05
CFR Cluj a anuntat preturile biletelor pentru derbyul de titlu cu FCSB Care e programul caselor
Distanța dintre CFR Cluj și FCSB s-a micșorat la doar cinci puncte înainte de meciul direct. Sursă foto: Facebook CFR Cluj
ADVERTISEMENT

FCSB s-a apropiat la doar cinci puncte de CFR Cluj după victoria cu FC Voluntari, înainte de derby-ul din Gruia cu echipa lui Dan Petrescu.

CFR Cluj a pus în vânzare biletele pentru derby-ul cu FCSB

Etapa a 5-a din play-off-ul Casa Pariurilor Liga 1, va aduce față în față CFR Cluj și FCSB, într-un meci extrem de important pentru echipa lui Toni Petrea.

ADVERTISEMENT

Cu o victorie în deplasarea de la Cluj, FCSB se poate apropia la doar două puncte de CFR, cu cinci meciuri rămase până la finalul campionatului și un meci direct pe Național Arena.

Ardelenii pun în vânzare biletele începând cu data de 12 aprilie, așa cum au anunțat pe pagina oficială de Facebook a clubului: „Mâine deschidem casele de bilete pentru meciul cu FCSB!”.

ADVERTISEMENT

Prețurile și programul caselor de bilete pentru derby-ul CFR Cluj – FCSB

Suporterii care vor să vadă live această partidă își pot procura un bilet pentru doar 20 de lei, în timp ce biletul cel mai scump este 40 de lei.

Prețul biletelor:

  • Tribuna 1 – 40 lei
  • Tribuna 2 – 35 lei
  • Peluză – 20 lei

Programul caselor de bilete de la stadion Constantin Rădulescu

  • MARȚI – VINERI 12:00 – 17:00 

CFR Cluj a anunțat punerea în vânzare online a biletelor pentru meciul cu FCSB la ora 19:07

CFR Cluj s-a folosit din plin de simbolistică pentru acest meci extrem de important și a pus în vânzare online biletele pentru derby-ul cu FCSB pe data de 6 aprilie, de la ora 19:07, aluzie la anul în care a fost înființat clubul: 1907.

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

A post shared by FC CFR 1907 Cluj (@cfrclujofficial)

Partida dintre CFR Cluj și FCSB se va disputa duminică, 17 aprilie, de la ora 20:30, pe stadionul „Constantin Rădulescu” din Gruia.

Restart în Casa Pariurilor Liga 1 în lupta pentru titlu

Universitatea Craiova a reușit să câștige în ultima secundă împotriva lui CFR Cluj și a relansat lupta la titlu când nimeni nu se mai aștepta.

ADVERTISEMENT

Victoria echipei lui Laurențiu Reghecampf pune presiune pe jucătorii lui Dan Petrescu și adaugă puțină sare și piper în lupta pentru titlu de campioană dintre CFR Cluj și FCSB.

ADVERTISEMENT
Tags: