Sport

CFR Cluj a dat lovitura! Hapoel Beer Sheva a activat clauza de transfer definitiv a lui Adrian Păun. Câți bani încasează ardelenii

Echipa lui Neluțu Varga își rotunjește și mai mult veniturile! Campioana României va încasa o sumă importantă de la fosta adversară a Universității Craiova.
14.11.2022 | 22:34
CFR Cluj a dat lovitura Hapoel Beer Sheva a activat clauza de transfer definitiv a lui Adrian Paun Cati bani incaseaza ardelenii
1.600.000 de euro e cota lui Adrian Păun conform Transfermarkt. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat că Adiță Păun a plecat de la botezul unde era naș pentru a semna cu Hapoel Beer Sheva, iar israelienii au activat deja clauza de cumpărare.

CFR Cluj a anunțat transferul lui Adrian Păun la Hapoel Beer Sheva

Campioana României a postat pe pagina oficială de Facebook un comunicat prin care anunță transferul mijlocașului stânga la fosta adversară a Universității Craiova din play-off-ul Conference League.

ADVERTISEMENT

„Mulțumim pentru tot, Adiță Păun! După numai o lună și jumătate petrecută de Adiță Păun la Hapoel Be’er Sheva sub formă de împrumut de la CFR, clubul israelian a activat clauza de cumpărare a jucătorului, astfel că fostul nostru mijlocaș a semnat un contract definitiv cu Be’er Sheva până în anul 2026.

Pe această cale îi mulțumim pentru munca depusă la CFR Cluj și îi dorim rezultate cât mai bune în carieră! Clujul va fi mereu casa ta, Adiță! #MultaBafta #AditaPaun #Transfer”, a anunțat campioana României.

ADVERTISEMENT

Câți bani va încasa CFR Cluj pentru transferul lui Adrian Păun la Hapoel Beer Sheva

Din informațiile FANATIK, clubul lui Neluțu Varga va primi pentru transferul lui Adrian Păun încă 500.000 de euro, după ce israelienii au plătit 200.000 de euro pentru împrumutul jucătorului. În total, 700.000 de euro, o sumă deloc de neglijat.

Afacerea este una excelentă pentru CFR Cluj, ținând cont că Adrian Păun este un jucător format în Gruia, deci profitul este unul pe măsură.

ADVERTISEMENT

Evaluat la 1,6 milioane de euro, Adrian Păun a impresionat la Hapoel Beer Sheva, unde a jucat opt meciuri și a reușit un gol împotriva lui Maccabi Tel Aviv și o pasă decisivă cu Maccabi Bnei Reineh.

Adrian Păun a plecat de urgență în Israel

Jucătorul în vârstă de 27 de ani era naș la botezul copilului Vlăduței Lupău cu Adrian Rus, fostul jucător al lui CFR Cluj. Păun a fost însă nevoit să plece val-vârtej de la petrecerea care a avut loc la Cluj direct în Israel, pentru a finaliza transferul.

ADVERTISEMENT

Hapoel Beer Sheva se află pe locul trei în campionat, la egalitate de puncte cu locul doi, ocupat de Maccabi Tel Aviv și la doar patru puncte de liderul Maccabi Haifa.

ADVERTISEMENT