Fotbal intern

CFR Cluj a plecat în Kazahstan fără George Țucudean! Unde se află acum atacantul campioanei. EXCLUSIV

07.07.2019 | 15:47
CFR Cluj a plecat in Kazahstan fara George Tucudean Unde se afla acum atacantul campioanei EXCLUSIV

Campioana Ligii 1, CFR Cluj, a plecat fără atacantul George Țucudean în Kazahstan pentru meciul cu FC Astana, din prima manșă a turului întâi preliminar din Champions League. FANATIK a aflat că golgheterul ardelenilor a renunțat la întâlnirea cu formația unde evoluează și fostul dinamovist Dorin Rotariu și va pleca la Viena pentru o nouă intervenție chirurgicală pe inimă.

CFR Cluj a plecat în Kazahstan fără George Țucudean

Imediat după înfrângerea în fața Viitorului în Supercupa României, CFR Cluj a plecat în Kazahstan pentru partida cu FC Astana din preliminariile Champions League, dar din lotul lui Dan Petrescu va lipsi atacantul George Țucudean. Acesta a plecat acasă la Arad, iar luni va merge în capitala Austriei, acolo unde va fi suspus unei noi operații pe inimă, a treia din acest an, din cauza sindromului Wolff-Parkinson-White.

George Țucudean este una dintre cele mai importante piese din angrenajul campioanei Ligii 1, iar antrenorul Dan Petrescu spera să-l aibă la dublu cu FC Astana, din prima manșă a turului întâi preliminar al Champions League. Însă, situația medicală a jucătorului nu îi permite acest lucru, el nefiind folosit titular în meciul din Supercupă. Țucudean a fost introdus pe teren abia în minutul 75, în locul lui Billel Omrani.

George Țucudean în duel pentru balon cu Cristian Albu în meciul Concordia Chiajna – CFR Cluj

Dan Petrescu trebuie să aleagă între Omrani și Rondon

FANATIK a publicat în exclusivitate în luna martie problemele medicale de care suferă George Țucudean. El a fost operat în două rânduri și se credea că totul va intra în normal, dar jucătorul încă mai acuză probleme cardiace și pulsul îi crește foarte mult. FANATIK a aflat că golgheterul CFR-ului a vrut să plece la Viena pentru o nouă operație chiar înaintea începerii noului sezon, dar clujenii l-au rugat să amâne intervenți până după Supercupa României.

Partida FC Astana – CFR Cluj, din prima manșă a turului întâi preliminar al Champions League, se va disputa, marți 9 iulie, de la ora 16:00, și va fi transmisă în format LIVE VIDEO și LIVE TEXT pe FANATIK. În absența lui George Țucudean, antrenorul Dan Petrescu nu îi are decât pe francezul Billel Omrani și pe venezueleanul Mario Rondon ca varinate de vârf împins.