Sport

CFR Cluj a pus ochii pe un jucător de la Astra. Când încep negocierile. Exclusiv

Astra este pe cale să se destrame după retrogradarea în Liga 2, mai mulți jucători vor să plece, iar CFR Cluj ar putea profita.
31.05.2021 | 10:16
CFR Cluj a pus ochii pe un jucator de la Astra Cand incep negocierile Exclusiv
ADVERTISEMENT

Echipa patronată de Ioan Niculae a picat matematic din Liga 1 după ultima etapă a play-out-ului, în care a fost învinsă de Viitorul, și jucătorii vpr să părăsească corabia.

Chiar dacă multe voci din fotbalul românesc îi cântă prohodul după retrogradarea în Liga 2, Dani Coman e convins că Astra va renaște din propria cenușă.

ADVERTISEMENT

Un jucător de la Astra, în vizorul campioanei CFR Cluj

Până să vedem ce se va întâmpla cu Astra după această retrogradare, este clar faptul că mulți jucători vor pleca de la Giurgiu, iar FANATIK a aflat că mijlocaşul Yann Boe-Kane a intrat în vederile campioanei CFR Cluj.

În actualul sezon, Yann Boe-Kane a jucat 23 de meciuri pentru Astra Giurgiu şi a reuşit să marcheze un gol. Francezul a fost folosit pe postul de mijlocaş defensiv, dar a bifat partide şi ca mijlocaş central.

ADVERTISEMENT

Boe-Kane are ofertă și din Cipru

În aceste condiții, oficialii de la CFR Cluj s-au orientat către Yann Boe-Kane, mai ales că francezul a avut evoluții apreciate în acest an la Astra Giurgiu, în ciuda faptului că formația de la malul Dunării a retrogradat.

Din informațiile FANATIK, deocamdată nu există decât tatonări între cele două părți, ardelenii întrebându-l pe jucător dacă își dorește să vină în Gruia. Fotbalistul francez ar fi interesat dar încă nu s-a discutat nimic concret.

ADVERTISEMENT

Boe-Kane are o ofertă de la o formație din Cipru și vrea să aștepte să vadă dacă se concretizează ceva. În caz contrar, informațiile FANATIK sunt că francezul este dispus să înceapă negocierile cu CFR Cluj săptămâna viitoare și ar fi șanse importante ca mutarea să se realizeze.

Și Graovac e pe lista campioanei

Imediat după încheierea sezonului, s-a mai vehiculat varianta că Daniel Graovac este dorit de campioana CFR Cluj, care are nevoie urgentă de un fundaș central. Prețul bosniacului de la Astra Giurgiu este situat în jurul sumei de 100.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Însă, din informațiile FANATIK, mai aproape de transferul lui Graovac este nou promovata FC U Craiova, care îi oferă un salariu lunar de 8.000 de euro.

Bosniacul le-a promis oltenilor că le va da un răspuns concret la finalul săptămânii viitoare, deoarece așteaptă să vadă dacă se va materializa un transfer în străinătate.

Daniel Graovac a fost achiziționat liber de contract de Astra Giurgiu în vara anului 2019 și în cei doi ani petrecuți la formația de la malul Dunării a jucat în 67 de meciuri fără să înscrie vreun gol.

ADVERTISEMENT