Sport

CFR Cluj a refuzat o nouă ofertă de transfer pentru Nana Boateng. Ce sumă a oferit un club din Golf pentru împrumutul ghanezului

Nana Boateng este unul dintre cei mai constanți jucători de la CFR Cluj, iar interesul pentru el este crescut. Doar că ardelenii nu sunt dispuși să-l lase să plece prea ușor și au refuzat o nouă ofertă de transfer.
20.07.2022 | 13:17
CFR Cluj a refuzat o noua oferta de transfer pentru Nana Boateng Ce suma a oferit un club din Golf pentru imprumutul ghanezului
Nana Boateng este unul dintre cei mai constanți jucători de la CFR Cluj, iar interesul pentru el este crescut. Doar că ardelenii nu sunt dispuși să-l lase să plece prea ușor și au refuzat o nouă ofertă de transfer. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

FANATIK a anunțat la finalul lunii trecută că patronul Neluțu Varga nu ia în discuție nicio ofertă care nu atinge pragul minim de 6 milioane de euro.

Ofertă de transfer pentru Nana Boateng, refuzată de CFR Cluj

Ținând cont de dorința omului care susține financiar clubul, CFR Cluj a refuzat o nouă ofertă de transfer pentru mijlocașul Nana Boateng, care era dorit de formația Al Khaleej din Arabia Saudită.

ADVERTISEMENT

Conform gsp.ro, oficialii echipei nou promovare în prima ligă din Arabia Saudită și-au dorit împrumutul pe un an al fotbalistului ghanez în vârstă de 28 de ani și erau dispuși să achite 1.200.000 de dolari.

Chiar dacă ar fi beneficiat din nou de serviciile lui Boateng din vara viitoare și ar fi încasat o sumă frumușică, oficialii de la CFR Cluj au decis să nu accepte oferta venită din Golf, mai ales că jucătorul este considerat esențial în bătălia pentru a ajunge în grupele Conference League.

ADVERTISEMENT

Antrenorul campioanei României, Dan Petrescu, nu a ascuns niciodată faptul că în jurul lui Nana Boateng și Ciprian Deac a construit echipa cu care va ataca cel de-al 6-la titlu de campioană, în sezonul care abia a început.

Boateng ar putea ajunge cel mai scump transfer făcut de CFR Cluj

Nana Boateng a fost adus la CFR Cluj în vara anului trecut, după ce Dan Petrescu l-a remarcat în ”dubla” pe care campioana României a jucat-o împotriva finlandezilor de la KuPS, în preliminariile Europa League.

ADVERTISEMENT

Jucătorul ghanez a semnat un contract pe trei sezoane cu gruparea ardeleană, iar în primul an petrecut în Gruia a fost unul dintre cei mai buni jucători evoluând în 39 de meciuri, 32 în campionat, unul în Cupa României, și 6 în competițiile continentale.

Dacă s-ar îndeplini dorința patronului Neluțu Varga, Boateng ar putea deveni chiar cel mai scump transfer din istorie pentru CFR Cluj. Primele două locuri sunt ocupate de Alvaro Pereira, pe care clujenii au încasat 6,5 milioane de euro în 2009 de la FC Porto, și Lacina Traore, vândut la Kuban Krasnodar în 2011 cu 6 milioane de euro.

ADVERTISEMENT

La începutul lunii aprilie, CFR Cluj și-a prezentat raportul financiar, iar cifrele sunt extrem de îngrijorătoare. Clubul din Gruia a ajuns să aibă, la finalul anului 2021, datorii în valoare de 129.856.351 lei (aproximativ 26.280.000 euro), o sumă care întrece situaţia din 2020 cu 7.000.000 de euro.

ADVERTISEMENT