Fotbal intern

CFR Cluj a reluat antrenamentele! Dan Petrescu se protejează de coronavirus și a purtat mască. Foto

20.05.2020 | 17:05
CFR Cluj a reluat antrenamentele Dan Petrescu se protejeaza de coronavirus si a purtat masca Foto
ADVERTISEMENT

CFR Cluj a reluat antrenamentele, iar Dan Petrescu a purtat mască chiar și în timpul pregătirii, de teama infectării cu coronavirus.

CFR Cluj a reluat antrenamentele

CFR Cluj a reluat antrenamentele, iar jucătorii conduși de Dan Petrescu, care a purtat mască pe toată durata antrenamentului, trag tare pentru a câștiga al treilea titlu consecutiv din Liga 1.

ADVERTISEMENT

Costinu Curelea este noul antrenor secund de la CFR Cluj, după ce Alin Minteuan a fost îndepărtat de la formația din „Gruia”.

„Ne-am testat, toți jucătorii, tot staff-ul, toată lumea e bine. Arlauskis mai trebuie să vină, să vedem ce se întâmplă. Lituania nu e o zonă roșie, dar dacă vine după 15 mai, s-ar putea să intre în carantină.

ADVERTISEMENT

Noi am încercat orice formulă să-l scoatem pe Arlauskis de acolo, dar n-am găsit, poate ar trebui să trimitem o mașină după el, până în Lituania. Am căutat bilete de avion, pentru el, nu am găsit nimic. Nici prin China nu găsești, au închis și acolo”, a declarat Dan Petrescu.

Antrenamentele jucătorilor CFR-ului. Sursă foto: facebook
Antrenamentele jucătorilor CFR-ului. Sursă foto: facebook
Antrenamentele jucătorilor CFR-ului. Sursă foto: facebook
Antrenamentele jucătorilor CFR-ului. Sursă foto: facebook

FCSB și-a filmat antrenamentul

Jucătorii FCSB-ului și-au reluat antrenamentele și se pregătesc în grupuri de câte 4, cu spațiu suficient, conform reglementărilor impuse de președintele Klaus Iohannis.

ADVERTISEMENT

Din păcate, Vali Crețu, titularul incontestabil de la FCSB pe poziția de fundaș dreapta, s-a accidentat la antrenament și îi poate da peste cap planurile lui Bogdan Vintilă, care vrea să pregătească echipa de luptă, pentru a ataca titlul în Liga 1.

Antrenamentele continuă!

#FCSB #cantonament #pregătireJucătorii FCSB continuă pregătirea centralizată, în așteptarea reluării Ligii 1 și a Cupei României.Fotbaliștii se antrenează în grupuri de câte patru, care au fost stabilite încă de la intrarea în cantonamentul de la Baza Sportiva FCSB.Toți membrii delegației vor efectuat testul COVID-19 pentru a doua oară zilele viitoare, după ce primul test a relevat faptul că niciunul dintre aceștia nu a fost infectat.

Posted by FCSB on Wednesday, 20 May 2020

Jucătorii FCSB-ului au efectuat vizita medicală, mai multe imagini fiind postate pe rețelele de socializare: „Roș-albaștrii au participat luni la vizita medicală, programată la Centrul Medical Chiajna.

Jucătorii noștri au ajuns în grupe de câte patru și la ore diferite, conform recomandărilor și au participat, înaintea controalelor medicale, la un triaj epidemiologic”.

„Fotbaliștii au revenit la Baza Sportivă FCSB, acolo unde au participat la singurul antrenament al zilei”, s-a arătat în postarea FCSB-ului.