Fotbal intern

CFR Cluj a renunțat definitiv la Dan Petrescu: „E subiect închis”

12.03.2019 | 21:14
CFR Cluj a renuntat definitiv la Dan Petrescu E subiect inchis
ADVERTISEMENT

Așa cum FANATIK anunța pe 9 martie, Alin Minteuan va fi antrenorul lui CFR Cluj până cel puțin la vară, contractul său putând fi prelungit ulterior pe încă un an. Marius Bilașco a dezvăluit că Dan Petrescu este „un subiect închis” pentru ardeleni.

CFR Cluj a renunțat definitiv la Dan Petrescu

De altfel, antrenorul român a început deja noul sezon în liga a doua din China, iar CFR a intrat în play-off, astfel că mutarea are șanse zero de a se mai produce pe parcursul acestui sezon. Dacă ardelenii au debutat cu dreptul, impunându-se cu 3-1 împotriva lui Sepsi, echipa lui Dan Petrescu a pierdut în prima rundă.

ADVERTISEMENT

“În momentul de faţă e un subiect închis pentru noi (n.r. Dan Petrescu), i se dă credit lui Minteuan, pentru că a reuşit lucruri foarte bune în ultima perioadă, dovadă că i s-a prelungit contractul. Cred că în acest moment, cel puţin până la vară, nu putem discuta despre alt antrenor”, a spus Bilaşco pentru Telekom Sport.

Alin Minteuan ramane la CFR Cluj
Alin Minteuan ramane la CFR Cluj

CFR Cluj are în acest moment patru victorii consecutive sub comanda lui Alin Minteuan. Trei au venit cu același scor 1-0. Minteuan a câștigat repede vestiarul, mai ales că jucătorii erau deja obișnuiți cu el, acesta activând în cadrul clubului și înainte de a fi numit în funcția de antrenor principal.

ADVERTISEMENT

Prin victoria cu Sepsi, CFR Cluj a luat o opțiune serioasă pentru câștigarea titlului. Are cinci puncte avans față de FCSB în acest moment și patru față de Craiova, în condițiile în care beneficiază și de rotunjirea din momentul intrării în play-off.

CFR Cluj joacă în următoarea etapă în deplasare cu Viitorul, formație care vine după o victorie mare în deplasare cu FCSB, scor 2-1. De altfel, Viitorul este una dintre cele două echipe din acest sezon care au reușit să o învingă pe CFR. S-a întâmplat chiar în Gruia.

ADVERTISEMENT
Tags: