Sport

CFR Cluj a renunțat la coordonatorul cerut insistent de Dan Petrescu. Vito Mistrati a semnat în Suedia. Anunţ oficial. Update exclusiv

CFR Cluj a renunțat la coordonatorul de joc pe care Dan Petrescu l-a cerut în mod expres la echipă, iar acesta a semnat cu o echipă din Suedia.
28.01.2023 | 14:30
CFR Cluj a renuntat la coordonatorul cerut insistent de Dan Petrescu Vito Mistrati a semnat in Suedia Anunt oficial Update exclusiv
CFR Cluj a renunțat la coordonatorul cerut de Dan Petrescu. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT
28-01-2023
12:33

CFR Cluj confirmă FANATIK! Vito Mistrati a semnat în Suedia

CFR Cluj a anunţat transferul lui Vito Mistrati la IFK Norrköping, anunţat în exclusivitate de FANATIK: “Mult succes, Vito Mistrati! Cluburile CFR 1907 Cluj și IFK Norrköping au ajuns la un acord privind transferul lui Vito Mistrati. Mijlocașul a sosit în Gruia în vara anului trecut și a bifat 10 meciuri în tricoul echipei noastre! Pe această cale, îi mulțumim pentru munca depusă la CFR Cluj și îi dorim baftă la noua sa echipă!”, se arată în comunicatul ardelenilor.

După ce a renunțat la Itu și la Buș, CFR Cluj s-a mai despărțit de încă un jucător. Este vorba despre Vito Hammershøy-Mistrati, fotbalist care era de mult timp pe lista neagră a campioanei. Din informațiile obținute în exclusivitate de FANATIK, mijlocașul danez a semnat cu IFK Norkoping, formație din prima ligă suedeză.

CFR Cluj a renunțat la coordonatorul cerut în vară de Dan Petrescu

Vito Mistrati nu mai este de vineri jucătorul CFR-ului. Mijlocașul deja și-a luat la revedere de la colegi și a semnat cu IFK Norkoping, formație din Suedia.

ADVERTISEMENT

Transferul este unul definitiv, iar campioana României va primi 300.000 de euro în schimbul mijlocașului. CFR Cluj va păstra și 15% dintr-un viitor transfer al jucătorului, sumă din care clujenii își recuperează o parte bună din banii investiți în jucător.

Mistrati a fost adus în vara trecută de CFR Cluj, fiind cerut în mod expres de Dan Petrescu, pentru suma de 400.000 de euro de la Randers.

ADVERTISEMENT

Mijlocașul a fost remarcat de Dan Petrescu în meciurile pe care CFR Cluj le jucase în grupele Conference League împotriva danezilor de la Randers.

FANATIK a dezvăluit în exclusivitate încă din luna decembrie care sunt jucătorii alfați pe lista „neagră” a lui Dan Petrescu.

ADVERTISEMENT
  • 30 de ani are Vito Mistrati

Vito Mistrati nu a reușit să se impună la CFR Cluj

Deși a fost adus pentru a deveni coordonatorul de joc al CFR-ului, Vito Mistrati nu a reușit să se impună în echipa lui Dan Petrescu. Mijlocașul danez a jucat 10 meciuri în toate competițiile pentru campioana României, reușind să înscrie un gol împotriva lui FC Voluntari, scor 4-0.

De altfel, transferul la CFR Cluj a fost primul din cariera lui Mistrati la un club din afara țării sale. Până să ajungă în „Gruia”, acesta a evoluat doar în Danemarca.

ADVERTISEMENT

De-a lungul anilor, Vito Mistrati a jucat pentru: Naestved, Koge, Lyngby, Helsingor, Hobro și Randers. În palmares, Mistrati are o Cupă a Danemarcei, câștigată cu Randers în sezonul 2020/2021.

„CFR Cluj un club mare, joacă an de an în Europa, chiar și în acest an avem șansa de a merge în Champions League.

Avem șansa de a ne bate din nou la campionat. Mi-ar plăcea să ajungem în Champions League sau Europa League”, spunea Mistrati la primul interviu de la venirea la CFR Cluj.

  • 550.000 de euro este cota de piață a lui Vito Mistrati, conform transfermarkt.com
ADVERTISEMENT
Tags: