Fotbal intern

CFR Cluj a stabilit prețul pe care trebuie să-l plătească Becali pentru Vinicius. Cu banii respectivi vor să-l cumpere pe Miron de la Botoșani. EXCLUSIV

23.12.2019 | 15:55
CFR Cluj a stabilit pretul pe care trebuie sal plateasca Becali pentru Vinicius Cu banii respectivi vor sal cumpere pe Miron de la Botosani EXCLUSIV
ADVERTISEMENT

CFR Cluj a stabilit prețul pe care trebuie Gigi Becali să-l plătească pentru a-l transfera pe Vinicius. FANATIK a aflat că șefii de la CFR au decis ca 200.000 de euro să fie prețul pe care să i-l ceară patronului de la FCSB pentru fundaşul central pentru care omul de afaceri şi-a declarat interesul în direct la TV. 

  • (P) Cota BETANO pentru CFR Cluj – FCSB: 3,05 este cota pentru „2”. Vezi aici toate cotele!

CFR Cluj i-a stabilit prețul lui Vinicius

CFR Cluj îi cere 200.000 de euro lui Gigi Becali pentru fundașul brazilian Vinicius, care în vară rămâne liber de contract. În cazul în care finanțatorul FCSB-ului se va decide să plătească mutarea, clujenii ştiu şi care va fi pasul următor pe care îl au de făcut: vor face imediat ofertă pentru George Miron, de la FC Botoşani, ca să-l înlocuiască pe brazilian. Evident, asta în cazul în care apelul făcut la TAS va ridica interdicţia primită la achiziţionarea de jucători pentru clujeni.

ADVERTISEMENT

La fel ca Vinicius și Miron rămâne liber de contract în vară, în cazul în care nu i se va propune o nouă înțelegere care să-l satisfacă și pentru care să rămână la Botoșani. Destinaţiile posbile pentru el sunt FCSB, CFR şi Craiova, momentan. Dacă Becali îl ia pe Vinicius, el ajunge la CFR. Dacă nu, probabil că FCSB va fi destinaţia, deşi Craiova este şi ea interesată.

Gigi Becali a anunțat că îl vrea pe Vinicius

Gigi Becali a anunțat că îl vrea pe Vinicius, pe care îl compară cu Szukala și cu Varela, foști jucători la FCSB: „Îmi plac fundașii mei, dar eu vreau ceva mai puternic. Eu vreau un Szukala, un Varela, puternici… Mie nu îmi trebuie jucători din străinătate.

ADVERTISEMENT

Vreau să îl iau pe Vinicius, dar să vedem dacă pot să îl iau. CFR are 4-5 fundași centrali și e posibil să îl iau. Dacă pot, eu îl iau!

Eu nu mă pricep la fundași, dar iau părerea specialiștilor. Nu vrea să îl dea pe Chindriș. A zis că discutăm, dar nu acum.

ADVERTISEMENT

Botoșani se bate cu Gaz Metan pentru play-off. Sunt patru echipe pentru 3 locuri… La fel Craiova și Viitorul”, a încheiat Gigi Becali.

Vinicius, supărat pe clujeni

Brazilianul Vinicius a fost supărat după ce Dan Petrescu nu l-a inclus pe lista UEFA pentru meciurile din grupele Europa League și a avut o răbufnire: „Nu înţeleg de ce susţin că sunt accidentat, eu am avut o problemă medicală acum o lună jumate şi vreau şi eu să ştiu de ce apărătorul cel mai bun, folosit în toate meciurile, nu este pe listă.

ADVERTISEMENT

Eu sunt bine, pot juca, conducerea trebuie să dea o explicaţie”, a fost reacția lui Vinicius.

  • 550.000 de euro este cota de piață a lui Paulo Vinicius, conform transfermarkt.com
  • 35 de ani a împlinit Paulo Vinicius pe 12 august
ADVERTISEMENT