Sport

CFR Cluj – Academica Clinceni 2-0. Campioana se impune fără emoții și reface diferența față de FCSB. Video

FANATIK.RO vă prezintă informaţii despre meciul CFR Cluj - Academica Clinceni, ultima partidă din etapa a 17-a a Ligii 1, care are loc luni, 29 noiembrie, de la ora 20:30
29.11.2021 | 22:25
CFR Cluj  Academica Clinceni 20 Campioana se impune fara emotii si reface diferenta fata de FCSB Video
Campioana nu a avut nicio emoție în fața „lanternei roșii”. Sursa foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT
29-11-2021
18:17

CFR Cluj - Academica Clinceni 2-0 (Costache 6, Sigurjonsson 29)

Min. 90: Final de meci. CFR obține toate cele trei puncte și reface diferența față de FCSB.

Min. 58: Sacko păcălește apărarea ilfovenilor și scapă singur spre poartă, dar nu-l poate învinge pe Ureche.

Min. 45: A început repriza secundă.

Min. 45: Pauză pe arena „Dr. Constantin Rădulescu” din Cluj Napoca.

Min. 29: Goool CFR Cluj! Sigurjonsson înscrie cu capul din apropierea porții, după o centrare perfectă a lui Costache.

Min. 16: Ocazie CFR Cluj. Doar câțiva centimetri i-au lipsit lui Omrani să majoreze avantajul echipei sale, după centrarea lui Deac.

Min. 6: Goool CFR Cluj! Servit excelent de Ștefan, Costache șutează la colțul scurt, fără nicio șansă pentru portarul ilfovenilor.

Min. 2: Costache expediază primul șut pe spațiul porții al campioanei, dar Ureche reține fără probleme.

Min. 1: A început partida

Vezi AICI cele mai importante faze ale meciului.

CFR Cluj: Hindrich – Ștefan, Cestor, Bouhenna, Susic – Sigurjonsson, Boateng, Deac – Costache, Omrani – Sacko. Rezerve: Letica, Manea, Graovac, Bordeianu, Păun, Chipciu, Gîdea, Debeljuh, Alibec. Antrenor: Dan Petrescu.

Academica Clinceni: Ureche – Holzmann, Patriche, Bilali, Pashov – Chandarov, Cascini – William de Amorim, Gavra, Ion – Vellos. Rezerve: Păun, Achim, Cioiu, Dumitrache, Ștefan, Goma, Filip. Antrenor: Ionuț Chirilă.

Meciul CFR Cluj – Academica Clinceni are loc luni, 29 noiembrie, cu începere de la ora 20:30, în cadrul etapei a 17-a din Liga 1, fiind partida epilog a acestei runde. Este o întâlnire între liderul campionatului şi lanterna roşie, formaţia fără nicio victorie în 16 etape!

Unde se joacă meciul CFR Cluj – Academica Clinceni

Întâlnirea CFR Cluj – Academica Clinceni se desfăşoară luni, 29 noiembrie, de la ora 20:30, pe stadionul dr. Constantin Rădulescu din cartierul Gruia al oraşului de pe Someş şi la meci au acces spectatori în procent de 30 la sută din capacitatea arenei.

ADVERTISEMENT

Deşi s-a vorbit că începând de la 1 decembrie vor putea reveni pe stadioane şi în săli spectatorii, evident numai cei care prezintă certificat COVID, măsura a intrat în vigoare chiar din această rundă, astfel încât jucătorii clujeni vor putea beneficia din nou de aportul suporterilor.

Cine transmite la TV partida CFR Cluj – Academica Clinceni

Partida CFR Cluj – Academica Clinceni se joacă luni, 29 noiembrie, de la ora 20:30, pe stadionul dr. Constantin Rădulescu şi este transmisă în direct pe micile ecrane de posturile Digi Sport 1, Telekom Sport şi Look Plus, dar o mai puteţi urmări şi în format LIVE VIDEO dacă intrați pe site-ul FANATIK.RO. 

ADVERTISEMENT

La Cluj-Napoca, la fel ca în toată ţara, vremea s-a schimbat radical în rău. Temperatura zilei va ajunge maxim la 8 grade, deci la ora jocului vor fi în jur de 3-4 grade, plus că va ploua mult pe parcursul întregii zile. Arbitru pentru acest meci a fost desemnat Ionuţ Coza din Bucureşti.

Ce jucători lipsesc din confruntarea CFR Cluj – Academica Clinceni

CFR Cluj are la dispoziţie aproape tot lotul de jucători, încât Dan Petrescu poate decide componenţa formulei de start fără probleme. Singurul semn de întrebare este asupra lui Petrila, care nu și-a revenit complet după o accidentare. Este posibil ca să apară din primul minut unul sau doi jucători mai puţin utilizaţi până acum şi să fie menajaţi dintre titularii care au jucat meci de meci.

ADVERTISEMENT

La Clinceni, situaţia este disperată. Instanţa a refuzat cererea ilfovenilor de a intra în insolvenţă şi şase jucători şi-au depus deja memoriile pentru neplata salariilor, solicitând să devină liberi. De altfel, Vanzo a şi plecat. În afara sa, vor mai lipsi Ventura şi Omoh suspendaţi, Jutrici, P. Pârvulescu, Gardoș, Fl. Achim, Moulin, Kazlauskas și L. Filip accidentaţi, dar unii dintre ei sunt şi cu memorii depuse.

Echipele probabile la CFR Cluj – Academica Clinceni

  • CFR Cluj: Bălgrădean – Cr. Manea, A. Burcă, Cestor, Camora – C. Deac, Bordeianu, Ad. Păun – Omrani, Debeljuh, Petrila. Antrenor: Dan Petrescu
  • Academica Clinceni: Ureche – Pașov, Bilali, Patriche, Holzmann – L. Dumitrache, Chandarov – R. Ion, Cascini, De Amorim – Longher. Antrenor: Ionuț Chirilă
ADVERTISEMENT

CFR Cluj, toate forţele către al cincilea titlu consecutiv

Pentru campioana României, actualul sezon se reduce de acum înainte la campionat. Eşecul de la Randers a pus capăt aventurii în Conference League, iar pe plan intern nu mai există alt obiectiv, deoarece Cupa României a fost părăsită de mult, încă din 16-imi pe terenul Universităţii Craiova.

Aşa că nu a mai rămas decât câştigarea celui de-al cincilea titlu consecutiv, ceea ce este foarte posibil, pentru că ardelenii au un avans destul de consistent faţă de singura echipă care mai încearcă să îi facă faţă, FCSB. Oricum, este multă tensiune la club, continuă să fie luată în calcul şi varianta insolvenţei, dar şi cea a plecării la sfârşitul acestui an a lui Dan Petrescu.

Cote la pariuri pentru jocul CFR Cluj – Academica Clinceni

Pentru casele de pariuri, acest meci este fără nici un viitor pentru echipa oaspete, considerată victimă sigură şi încă nu oricum, ci încasând şi o mulţime de goluri. Drept urmare, cota acordată la victorie gazdelor e absolut modică – 1,10, dar dacă Academica ar detona bomba sezonului ar avea cota 21,00, în timp ce un egal e răsplătit cu cotă 8,00.

Şi un gol dacă ar marca echipa din Clinceni, dar antrenorul Ionuţ Chirilă recunoştea că nu prea are cu cine, cota ar fi fantastică: 2,80. Problema este că toate cele şapte meciuri dintre cele două echipe jucate până acum au avut acelaşi final, victorie CFR Cluj, multe la diferenţe clare.

ADVERTISEMENT