Fotbal intern

CFR Cluj – Academica Clinceni 3-0 în Liga 1. Ardelenii trec provizoriu pe primul loc. Video

18.04.2021 | 20:22
CFR Cluj  Academica Clinceni 30 in Liga 1 Ardelenii trec provizoriu pe primul loc Video
ADVERTISEMENT

Meciul CFR Cluj – Academica Clinceni s-a jucat duminică, 18 aprilie, în prima etapă din play-off.  Ardelenii nu au avut nicio problemă în fața echipei lui Ilie Poenaru și au câștigat la scor de neprezentare.

CFR Cluj – Academica Clinceni 3-0 (Păun 53, Deac 57, Debeljuh 90) – VEZI VIDEO

Echipele de start:

CFR Cluj: Arlauskis – Susic, Ben Youssef, Burcă, Camora (c) – Deac, Soares, Păun – Rondon(Debeljuh 69), Joca(Chipciu 8), Costache(Gâdea 68); Rezerve: Bălgrădean, Manea, Latovlevici, Ciobotariu, Sigurjonsson, Hoban, Chipciu, Gâdea, Debeljuh; Antrenor: Edward Iordănescu

ADVERTISEMENT

Academica Clinceni: Vâlceanu – Pashov, Gardoș, Patriche, Dobrescu – Tănase(Popa 69), Moulin, Ventura, Cordea – Rusescu(Markovic 69), Longher(Chandarov 14); Rezerve: Ureche, V. Achim, Bilali, Chandarov, Markovic, Dumitriu, I. Ștefan, A. Popa, Jerdea Antrenor: Ilie Poenaru

FINAL DE MECI. CFR Cluj se impune la scor de neprezentare și trece provizoriu pe primul loc, cu două puncte este FCSB, care joacă de la 21:00 cu FC Botoșani.

ADVERTISEMENT

Min. 90 – GOOOL CFR Cluj!!! Debeljuh marchează pentru 3-0 și stabilește rezultatul final.

Min. 57 – GOOOL CFR Cluj!!! Deac trimite cu capul pe spațiul porții, Vâlceanu respinge in extremis din preajma linei porții, iar Colțescu validează reușita la semnalizarea asistentului Neacșu.

Min. 53 – GOOOL CFR Cluj!!! Păun deschide scorul cu o execuție superbă, exterior din afara careului!

ADVERTISEMENT

Min. 47 – Prima ocazie a reprizei secunde le aparține oaspeților! Rusescu îl ia la țință pe Arlauskis!

Min. 45 +5 – Ratare similară și din partea lui Costache! Șut peste poarta lui Vâlceanu!

Min. 45+2 – Ocazie mare de gol a lui Rondon! Venezueleanul trage peste poartă, singur, din 6 metri!

ADVERTISEMENT

Min. 23 – Octavian Vâlceanu, aproape de o accidentare gravă. Portarul oaspeților e lovit cu tibia în față de Rondon și are nevoie de îngrijiri medicale.

Min. 13 – Ocazie CFR Cluj! Chipciu reia cu capul, dar mingea e respinsă de Patriche.

Min. 1 – A început meciul!


Evident, la prima vedere, nu poate fi trasă linie de comparaţie între valoarea loturilor celor două echipe, dar suntem în play-off, unde toate echipele caută să deomonstreze că au ajuns meritat şi nimeni nu se se predă cu uşurinţă. De aceea ne aşteptăm ca şi echipa din Clinceni să caute să dea o replică puternică.

Craiova nu a reuşit să câştige primul ei meci în play-off, fiind nevoită să se mulţumească doar cu o remiză albă acasă în faţa unui Sepsi Sfântu Gheorghe foarte bine organizat. Şi Academica practică un fotbal pe acelaşi tipar, extrem de defensiv, lăsând puţine spaţii de pătrundere.

CFR Cluj – Academica Clinceni Live stream Digi Sport, Telekom Sport şi Look Plus

Partida CFR Cluj – Academica Clinceni se joacă duminică, 18 aprilie, de la ora 18:30, pe stadionul dr. Constantin Rădulescu din Gruia. Se anunţă o vreme înnorată, cu unele posibilităţi de precipitaţii, dar reduse, iar la centru se va afla controversatul Sebastian Colţescu.

Jocul CFR Cluj – Academica Clinceni se dispută duminică, 18 aprilie, de la ora 18:30, în cadrul primei etape din play-off-ul Ligii 1 şi este transmis în direct pe micile ecrane pe canalele Digi Sport, Telekom Sport şi Look Plus. De asemeni, îl puteţi urmări şi pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

Multe probleme de lot pentru Edi Iordănescu

Antrenorul Edi Iordănescu are numeroase probleme de efectiv pentru această partidă. Mai mulţi jucători sunt indisponibili, din motive de COVID sau cu probleme legate de accidentări. În prima categorie intră Bordeianu, Itu, Perreira, Luis Aurelio, în a doua Omrani şi Viniocius.

În aceste condiţii trebuie să alcătuiască primul unsprezece în primul rând în funcţie de jucătorii apţi şi apoi de preferinţele sale tactice.  Nu vor lipsi veteranii Deac şi Hoban, iar în atac este posibilă intrarea lui Chipciu din primul minut.

Clinceni, cu efectivul aproape complet

Ilie Poenaru nu are problemele de lot ale lui Edi Iordănescu. El nu se poate baza pe bulgarul Chunkuchov, suspendat şi pe Paul Pârvulescu, accidentat. În rest, poate introduce echipa cea mai bună, pregătind evident o apărare pe două linii.

CFR Cluj e echipa cotată clar favorită la casele de pariuri, cu o cotă de 1,55. Academica Clinceni are cotă de 6,70 pentru o mare lovitură în Gruia. Un gol marcat de oaspeţi valorează 1,80 iar un total goluri 2-5 are cotă de 1,40.

ADVERTISEMENT