Mai mulţi fani ai CFR Cluj au avut nevoie de îngrijiri medicale pe ”Ion Oblemenco”! Ce au păţit!

Filon Stan   
in Fotbal intern
01/04/2018, 20:35
Mai mulţi fani ai CFR Cluj au avut nevoie de îngrijiri medicale pe ”Ion Oblemenco”! Ce au păţit!

Revista Fanatik / Septembrie - 48 de pagini, numai 5 lei
48 de pagini, numai 5 lei

Petre Cozma, răvăşit de eliberarea ucigașilor fiului: „Îi iau cu lopata!”
Acum la toate punctele de presă

Fanii CFR Cluj au avut propriul ”meci” pe ”Ion Oblemenco”, în partida disputată de clujeni cu Universitatea Craiova! Stewarzii le-au cerut fanilor feroviarilor să se mute din locul în care se aflau, aceştia fiind aproape de Peluza Nord, galeria Craiovei. Suporterii au refuzat şi unul dintre bodyguarzi a folosit spray paralizant. Mai mulţi fani ai CFR-ului au avut nevoie de îngrijiri medicale chiar înainte de startul partidei din Bănie, după intervenţia forţelor de ordine.

Într-un comunicat publicat pe pagina oficială de Facebook, ardelenii îi acuză pe oamenii de ordine că au făcut exces de zel. “Clubul CFR 1907 Cluj îşi exprimă regretul pentru incidentele petrecute ieri seară, înainte de startul partidei dintre CS Universitatea Craiova şi CFR Cluj, între suporterii echipei noastre şi stewarzii firmei care au asigurat paza la Stadionul „Ion Oblemenco”, cu ocazia desfăşurării acestui meci. Considerăm că oamenii de ordine ai firmei de securitate au făcut exces de zel, au folosit abuziv gazele lacrimogene şi violenţa fizică.

”Încercăm să readucem oamenii la stadion, nu să-i îndepărtăm”

În urma discuţiilor avute cu oficialii Craiovei, aceştia ne-au promis că vor lua măsurile adecvate după incidentele petrecute ieri seară. Avem încredere în toţi cei implicaţi în fenomenul fotbalistic că împreună încercăm să readucem oamenii la stadion, nu să-i îndepărtăm, şi să creem cele mai bune condiţii pentru ca fanii să se simtă în siguranţă în arena sportivă.

Le mulţumim fanilor CFR-işti care s-au deplasat la Craiova şi au susţinut echipa din primul până în ultimul minut, iar punctul obţinut în acest meci dificil este şi meritul lor. Suntem alături de voi, aşa cum şi voi sunteţi lângă echipă în momentele bune sau mai puţin bune. Hai CFR!” a fost comunicatul publicat de CFR Cluj pe pagina oficială de Facebook.

Închide ×