Fotbal intern

CFR Cluj, acuze incredibile pentru Sebastian Colțescu: ”I-a înjurat și i-a făcut nesimțiți pe jucători în teren”

01.09.2019 | 16:29
CFR Cluj acuze incredibile pentru Sebastian Coltescu Ia injurat si ia facut nesimtiti pe jucatori in teren

Oficialii clubului CFR Cluj au lansat o serie de acuze incredibile la adresa arbitrului Sebastian Colțescu, după meciul pierdut sîmbătă seară în deplasare cu Astra Giurgiu, scor 1-3, în etapa a opta din Casa Pariurilor Liga 1. Deciziile ”centralului” au fost vehement criticate de ardeleni la finalul întâlnirii, mai ales cele trei eliminări dictate: antrenorul Dan Petrescu și jucătorii Mario Camora și Cosmin Vâtcă.

CFR Cluj, acuze incredibile pentru Sebastian Colțescu: ”Bă, ieşi afară din camera arbitrilor!”

Juristul clubului CFR Cluj, Ioan Ivaşcu, este cel care a lansat o serie de acuze la adresa lui Sebastian Colțescu: ”Am rămas stupefiat pentru că şi Burcă şi Peteleu mi-au spus ce s-a întâmplat. L-au întrebat de ce ne dă doar nouă galbene, iar el a spus: ‘F..i m..i mă-ti!’ şi i-a făcut nesimţiţi. Am rugămintea către CCA să ia măsuri. Nu se poate să ne persifleze şi după meci, după ce a făcut meciul praf”.

”Am fost chemat de către domnul Colţescu şi domnul observator, Aron Huzu, poate confirma acest lucru, în camera arbitrilor să mă întrebe numele. I-am spus numele meu şi i-am spus să facă o menţiune într-un raport suplimentar cum că jucătorii se plâng că au fost înjuraţi de către el şi să menţioneze şi faptul că şi-a ridicat tricoul în tunel după meci. În acel moment, domnul Colţescu s-a ridicat de pe scaun, m-a luat în braţe şi m-a împins afară: ‘Bă, ieşi afară din camera arbitrilor!’. Menţionez că am fost chemat de arbitri în camera arbitrilor”, a spus Ivașcu la Look Sport.

Sebastian Colțescu în meciul CFR Cluj – FC Viitorul din sezonul precedent

”Colţescu a făcut un măcel total. I se pare că fotbalul este făcut pentru el?”

Directorul sportiv al CFR Cluj, Bogdan Mara, confirmă toate incidentele avute cu arbitrul de centru: ”Ce mi-au spus jucătorii în vestiar este inacceptabil. Arbitrul îi făcea nenorociţi pe teren. A început să-i înjure şi să le vorbească urât: ‘Băi nenorociţilor, alergaţi şi jucaţi fotbal!’ Nu le venea să creadă. După meci, Ionuţ Ivaşcu, avocatul nostru, i-a spus domnului Colţescu că îl vom recuza, pentru că este un arbitru foarte slab, iar el, ironic, şi-a ridicat tricoul şi a spus: ‘sunt foarte slab, uite ce abdomen frumos am’”.

”Aşa ceva n-am văzut. N-am crezut că se pot întâmpla asemenea lucruri. I se pare că fotbalul este făcut pentru el? Nu mai am cuvinte. Colţescu a făcut un măcel total, iar mai grav este ce mi-au spus jucătorii în vestiar. I-a făcut nenorociţi. Nu-mi dau seama ce poliţe are de plătit sau ce s-a întâmplat în această seară. Vrem doar să fim lăsaţi să jucăm fotbal”, a mai afirmat Mara.

CFR Cluj a fost învinsă de Astra Giurgiu, scor 2-3, într-un meci din etapa a opta din Casa Pariurilor Liga 1.